Problem Elektryka Romet 787
• Strona 1 z 1
Problem Elektryka Romet 787
Witam.
Więc mam problem, mianowicie coś mi się stało ze światłami w moim Romecie 787. Jeśli światła są wyłączone i nacisnę hamulec to świecą mi się kierunkowskazy(nie migają), natomiast jak mam włączone światła to jeśli włączę kierunek w np. lewo to z przodu miga lewy, a z tyłu prawy. I jeszcze na dodatek dzisiaj skuter stał trochę na dworze i wilgotno było i chyba mi się coś znowu stało ze stopem(światłem z tyłu), jak nacisnę hamulec to się nie świeci ale mogę zapalić skuter więc czujnik jest OK. Piszę, bo nie chcę niepotrzebnie grzebać.
Szukałem i nie ma odp. do mojego problemu.
Z góry wielkie dzięki.

Szukałem i nie ma odp. do mojego problemu.
Z góry wielkie dzięki.

- Pawel253
- Świeżak
W takim razie nie bardzo da się pomóc, musisz szukać po kolei gdzie są błędy, być może wcześniejszy właściciel poprzecinał kable i tylko je skręcił bez izolowania i się zwarcie gdzieś zrobiło, w każdym razie przypatrz się na kable przy włącznikach na kierownicy, może masz połamane plastiki i woda się tam dostała? Jeśli zauważysz gdzieś wodę, to przedmuchaj kompresorem wszystkie kostki.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości