karta motorowerowa, szybka odpowiedź
• Strona 1 z 1
karta motorowerowa, szybka odpowiedź
witam. jest taki myk , że zdałem teorię w szkole na karte motorowerową a w sobote mam praktyki w Wordzie ,ale w czwartek tato jedzie do radomia ok. 300km ode mnie i tam wypatrzyłem derbi gpr 50 , a że przyczepki nie ma więc na kołach bym musiał wracać tylko jakie konsekwencje są z tego jak mnie zatrzymają a ja mam tylko teorie zdaną papier bym miał przy sobie.
- randale12
- Świeżak
To zależy od pollicemajstra. Na kartę motorowerową mogą patrzeć troszkę inaczej. Jeżeli chodzi o brak prawa jazdy to wtedy nie ma zmiłuj się. Tak jak pisałem brak uprawnień =500zł w twoim przypadku, odpowiedzialni są rodzice.
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
1. wiek jest demarkatorem, czy będzie to mandat, czy ewentualnie sąd rodzinny (ukończone 17 lat)
2. nie tata się rozejrzy, czy ktoś znajomy nie ma jakiegoś busa, lub pożyczy auto z hakiem i przyczepkę
2. nie tata się rozejrzy, czy ktoś znajomy nie ma jakiegoś busa, lub pożyczy auto z hakiem i przyczepkę
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość