Motocross/ 125
• Strona 1 z 1
Motocross/ 125
siemka,
Mam 15 lat 180 wzrostu 164kg, i chce sobie kupic jakas markowac 125.
Mam narazie rieju rr 50, i zastanawiam sie nad czyms mocniejszym,
np:
yamaha yz 125
honda cr 125
suzuki rm 125
Kawasaki kx 125
KTM exc 125
Prosze was o wypowiedzi sie na temat tych moto,
Roznie ludzie gadaja np: ze kawasaki jest strasznie awaryjne, itp: dlatego prosze was o szczere odpowiedzi.
Z gory dzieki
Pozdrawiam
Mam 15 lat 180 wzrostu 164kg, i chce sobie kupic jakas markowac 125.
Mam narazie rieju rr 50, i zastanawiam sie nad czyms mocniejszym,
np:
yamaha yz 125
honda cr 125
suzuki rm 125
Kawasaki kx 125
KTM exc 125
Prosze was o wypowiedzi sie na temat tych moto,
Roznie ludzie gadaja np: ze kawasaki jest strasznie awaryjne, itp: dlatego prosze was o szczere odpowiedzi.
Z gory dzieki
Pozdrawiam
- HuboO
- Świeżak
Awaryjne hmmmmm ja moge powiedziec ze np ja mialem awaryjna yamaszke bo kupilem trupa to wszystko to samo te sprzety sa znakomite smiga sie nimi na torze ale w lesie tez mozna luzno wedlug mnie
aha i czy wiesz ze rocznie koszt utrzymania full crossa to 1,5k? oprocz ktm exc bo tu sie robi rzadziej remonty co 70moto godzin a w fullach co 40 i to hard czyli bardziej las i czasami tor 

- Fantas3k
- Bywalec
do czego chcesz uzywać moto ?
generalnie cr yz kx rm - to wszystko jedno i to samo, fakt wszystko rózni sie od siebie i to duzo, ale generalnie wytrzymałosc, moc spalanie wszystko stoi na podobym poziomie. EXC to enduro nie full cross wiec inaczej jest. zreszta kolega wyzej o tym napisał
jak chcesz smigac zgodnie z przeznaczeniem moto, to full crossy nadaja sie tylko na tor crossowy - i zachowuja sie tam swietnie
jak chcesz męczyc sprzet w lesie, nie kupuj crossówki, tylko enduro np EXC, huske WR itp
pamietaj że utrzymanie crossa/hard enduro to minimum 1500 zł rocznie jak nie masz tyle kasy to szkoda sie pchac w wyczynówke lepiej kupci cos słabszego, cos co sie mniej serwisuje np yamahe DT 125
generalnie cr yz kx rm - to wszystko jedno i to samo, fakt wszystko rózni sie od siebie i to duzo, ale generalnie wytrzymałosc, moc spalanie wszystko stoi na podobym poziomie. EXC to enduro nie full cross wiec inaczej jest. zreszta kolega wyzej o tym napisał
jak chcesz smigac zgodnie z przeznaczeniem moto, to full crossy nadaja sie tylko na tor crossowy - i zachowuja sie tam swietnie
jak chcesz męczyc sprzet w lesie, nie kupuj crossówki, tylko enduro np EXC, huske WR itp
pamietaj że utrzymanie crossa/hard enduro to minimum 1500 zł rocznie jak nie masz tyle kasy to szkoda sie pchac w wyczynówke lepiej kupci cos słabszego, cos co sie mniej serwisuje np yamahe DT 125
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości