Ciagłosc OC
• Strona 1 z 1
Ciagłosc OC
witam najpierw przepraszam ze zakładam nowy temat ale chodzi mi oto ze nigdzie nie znalazłem odpowiedzi były ale tylko z zabytkami
a wiec sprawa wyglada tak chce kupic rs 125 ale jest problem bo gosciu ktory ja posiada sprowadził ja 2 lata temu z niemiec i jej nie rejestrował umowa bedzie pomiedy mna a niemce ale jest jedno ale w sprawie oc jesli nie był rejestrowany a ja go zarejestruje przejmuje wszystkie obowiazki wiec UFG bedzie mogło mi dac kare co zrobic w takiej sytułacji bo przypuszczam iz nic nieda napisanie w umowie ze motocykl był uszkodzony bo oc trzeba płacic nawet jesli moto stoi bo moze sie przewrocic i tak dlaej i takie pierdoły
wiec czy da sie cos zrobic zeby go normalnie zarejestrowac czy doczepia sie ze niebyło oc i dupna mi kare
miał ktos doczynienia z takim czyms ?
a wiec sprawa wyglada tak chce kupic rs 125 ale jest problem bo gosciu ktory ja posiada sprowadził ja 2 lata temu z niemiec i jej nie rejestrował umowa bedzie pomiedy mna a niemce ale jest jedno ale w sprawie oc jesli nie był rejestrowany a ja go zarejestruje przejmuje wszystkie obowiazki wiec UFG bedzie mogło mi dac kare co zrobic w takiej sytułacji bo przypuszczam iz nic nieda napisanie w umowie ze motocykl był uszkodzony bo oc trzeba płacic nawet jesli moto stoi bo moze sie przewrocic i tak dlaej i takie pierdoły
wiec czy da sie cos zrobic zeby go normalnie zarejestrowac czy doczepia sie ze niebyło oc i dupna mi kare
miał ktos doczynienia z takim czyms ?
- alarmen
- Świeżak
niechaiło mi sie isc do szkoły wiec połaziłem po roznych instytucjiach i nietrzeba miec zadnego papieru jak tylko na auta co do oc to tez nie trzeba jesli był rejestrowany w polsce i wtedy niepłacone to wtedy jest kara i normalnie wysztko da sie zarejestrowac
- alarmen
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości