Prawko 2014!!
• Strona 1 z 1
Prawko 2014!!
Witam
Chyba ten temat nikt nie rozpoczął,a Mnie to dręczy heh... Otóż,ostatnio kumpel mówił mi,że te nowe zasady,które mają obowiązywać od stycznia 2013r. mają być przesunięte o 12 mies. z powodu braku przygotowania do kursów itd. I moje pytanie brzmi: Czy te przesunięcie obowiązuje,tylko kat.B ,czy także kat.A . Czy w przyszłym roku będę mógł zdawać normalnie kat.A na starych,obowiązujących zasadach(od 18 lat)?:) Jak coś to mam 18-nastke 12 kwietnia i jakby wyglądało zdawanie na prawko kat.A:)

- machicz09
- Świeżak
Tak to prawda, przepisy odnośnie nowych prawo jazdy ma zostać przesunięte do 2014r. Wiec jak masz 18-stke w 2013r to zdążysz jeszcze zdać prawko na strach zasadach. Obowiązuje to dla kat. A
"Tym razem chodzi o przetarg na systemy informatyczne, który utknął w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych. Chodzi o restrykcyjne rejestrowanie wykroczeń w okresie próbnym."
"Tym razem chodzi o przetarg na systemy informatyczne, który utknął w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych. Chodzi o restrykcyjne rejestrowanie wykroczeń w okresie próbnym."
- shake27
- Świeżak
Uff;)) bo już myślałem,że kat.A przesuną od 24 lat.;/ A tu niespodzianka miłaa się trafiła:D A mam jeszcze jedno pytanie:otóż kiedy można rozpocząć kurs ,bo kiedyś słyszałem że jazda się zaczyna od lutego,czy marca:)
- machicz09
- Świeżak
a ja mam pytanie 18 lat bede miec w 2014 roku 13 marca to zdaze na starych przepisach jeszcze? bo niby 3 miechy przed mozna a to wejdzie cos pod koniec stycznia albo na poczatku lutego.
- Fantas3k
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości