Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Killing The Streets 2 - pełna wersja...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Killing The Streets 2 - pełna wersja...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 25/5/2012, 09:43

Komentatorzy napisał(a):Witam! Właśnie przesłałem informację o tym filmie Łódzkiej Policji. Na pewno ich zainteresuje film szczególnie te "terrory" miasta. Wszystko jest ładnie udokumentowane na materiale wideo, twarze, motocykle, czasami nawet tablice rejestracyjne no i oczywiście popisy całego towarzystwa. Mam nadzieję że Policja szybko się tym zajmie wszak wszystko jest nagrane i nie powinno być problemów z ukaraniem takich bałwanów którzy robią sobie zabawę na publicznych drogach kosztem zdrowia i życia innych. Chcesz sobie postunotwać to jedź na parking a nie pal głupa w środku miasta na publicznych drogach! Pozdrawiam serdecznie!<br><hr>ober1974<br>
A Rutkowskiemu tez podeślesz, podobno lepszy od policji :)<br><hr>Doner
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/5/2012, 10:13

Pamiętajcie: Haters gonna hate :) TAK TRZYMAĆ PANOWIE LWG !! <br><hr>przemek636
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/5/2012, 10:14

do większości komentujących: straszne z was motocykliści, palec serdeczny dla was ;) a produkcja kozak<br><hr>ralph
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/5/2012, 10:15

ponizej napisalem pre cle a nie motocyklisci co za cenzura ;)<br><hr>ralph
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/5/2012, 10:46

Zdrowi popierdoleńcy, świetny film :) co za utworek podczas driftu 14min 15 ?<br><hr>zenon
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/5/2012, 11:14

Komentatorzy napisał(a):GENERALNIE to jedyne na co kierowcy aut są narażeni podczas takich terrorów to na to, że przestoją jedną zmianę świateł dłużej, bo (jak to ujęła większość komentatorów) jakieś pajace palą głupa na środku skrzyżowania. Rozumiem Wasze zdanie, bo gdybym widział to tylko na filmie to też byłbym zbulwersowany. Ale auta między które czasami przemieszczali się stunterzy należały do napaleńców, którzy bardzo nie chcieli czekać i próbowali się przeciskać przez chłopaków, którzy zabezpieczali skrzyżowania. Co do przechodniów to zazwyczaj byli oni bardzo uśmiechnięci widząc przejazd kolumny ze stunterami na czele.
(Pisałem co do zasad, bo zawsze i wszędzie może się zdarzyć idiota, którego fantazja poniesie za daleko)
Łamane są zasady ruchu drogowego - owszem, ale zdrowego rozsądku i bezpieczeństwa osób trzecich nie. Pozdrawiam :)<br><hr>Łodziak<br>
"Ale auta między które czasami przemieszczali się stunterzy należały do napaleńców, którzy bardzo nie chcieli czekać i próbowali się przeciskać przez chłopaków, którzy zabezpieczali skrzyżowania"

A co oni mają jakieś uprawnienia do kierowania ruchem czy co?<br><hr>robert_kr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/5/2012, 06:40

Komentatorzy napisał(a):Żenada !!! A później Ścigacz.pl się dziwi że mają nas wszystkich na motocyklach za pojebów !!<br><hr>markus<br>
Zgadzam się....<br><hr>Schakal
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/5/2012, 01:49

Komentatorzy napisał(a):do większości komentujących: straszne z was motocykliści, palec serdeczny dla was ;) a produkcja kozak<br><hr>ralph<br>
kozaka to Ty na oczy nie widziałeś zwłaszcza w lustrze. Nie siej zamętu. Za duzo się naoglądałeś "filmików" a za mało jeździsz chłopie. Obyś ten palec miał wyprostowane na dłoni a nie we własnej d...<br><hr>bart
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/5/2012, 12:12

Komentatorzy napisał(a):Witam! Właśnie przesłałem informację o tym filmie Łódzkiej Policji. Na pewno ich zainteresuje film szczególnie te "terrory" miasta. Wszystko jest ładnie udokumentowane na materiale wideo, twarze, motocykle, czasami nawet tablice rejestracyjne no i oczywiście popisy całego towarzystwa. Mam nadzieję że Policja szybko się tym zajmie wszak wszystko jest nagrane i nie powinno być problemów z ukaraniem takich bałwanów którzy robią sobie zabawę na publicznych drogach kosztem zdrowia i życia innych. Chcesz sobie postunotwać to jedź na parking a nie pal głupa w środku miasta na publicznych drogach! Pozdrawiam serdecznie!<br><hr>ober1974<br>
Takich jak Ty hejcie powinni palić na sztosie, mendy społeczne nie mają racji bytu w tym społeczeństwie.
Pewnie zabierali Ci w dzieciństwie kanapki, starałeś się o posadę w policji ale Cię nie wzięli- teraz podpier** każdego jak leci.

Zal mi takich ludzi, nic sobą teraz nie reprezentujesz, robisz problemy ludziom którzy coś potrafią i chcą się wybić z tego bagna. Patologią dla mnie jest TWOJE zachowanie, miłego kablowania<br><hr>Zazenowany motonita
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/5/2012, 21:06

ty kurwo mendo wyp*** z tego kraju bo ci w dupe tlumik wsadze!!!!!!<br><hr>kawasaki
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/6/2012, 06:48

Komentatorzy napisał(a):Zdrowi popierdoleńcy, świetny film :) co za utworek podczas driftu 14min 15 ?<br><hr>zenon<br>
Audio Dealers - Control ;)<br><hr>monia87
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl