Maszyna do 2500 zł.
• Strona 1 z 1
Maszyna do 2500 zł.
Witam,
Mam zamiar kupić prawdopodobnie crossa. Jak w temacie mam do wydania tylko 2,5 tys. Jestem doswiadczony, lecz wolałbym coś spokojniejszego. Chodzi mi o pojemność góra 80cc. Mam 15 lat, waga 75 i wzrost 180cm. Motor/motorower będzie wykorzystywany tylko przez wakacje na wsi. Raczej jazda rekreacyjna po łąkach, lasach i polach. Zero asfaltu, wiec nie potrzebna mi homologacja. Mam już kartę motorowerową.
Co mi polecacie? Jaka pojemność najlepsza? Chińczyk czy znana marka? I poproszę o różne inne wskazówki.
Bede wdzieczny też za linki z allegro.
Mam zamiar kupić prawdopodobnie crossa. Jak w temacie mam do wydania tylko 2,5 tys. Jestem doswiadczony, lecz wolałbym coś spokojniejszego. Chodzi mi o pojemność góra 80cc. Mam 15 lat, waga 75 i wzrost 180cm. Motor/motorower będzie wykorzystywany tylko przez wakacje na wsi. Raczej jazda rekreacyjna po łąkach, lasach i polach. Zero asfaltu, wiec nie potrzebna mi homologacja. Mam już kartę motorowerową.
Co mi polecacie? Jaka pojemność najlepsza? Chińczyk czy znana marka? I poproszę o różne inne wskazówki.

Z jazdÄ… na motorze jest jak z kobietÄ…, tylko ciszej.
-
Mateusz Musielak - Świeżak
Jesteś doświadczony w wieku 15 lat?
Dobry żart. Za 2500PLN ciężko będzie Ci kupić coś markowego a chińczyka odpuść.

-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
To nie był żart. Honda cbr 600 cc, burgman, kika skuterów, komar,.simson, wsk i jeszcze kilka innych. Wiekszość z nich była z wypożyczalni.
Z jazdÄ… na motorze jest jak z kobietÄ…, tylko ciszej.
-
Mateusz Musielak - Świeżak
Mateusz Musielak napisał(a):To nie był żart. Honda cbr 600 cc, burgman, ... i jeszcze kilka innych. Wiekszość z nich była z wypożyczalni.
To jest jeszcze smieszniejsze. Rozbawiles mnie nastepujacymi rzeczami:
1) Honda cbr 600 cc (bardzo wazne aby nie pomylic z innym modelem)
2) burgman (tutaj chociaz jest kilka pojemnosci, nie podales juz waznego parametru cc)
3) Fakt, ze ktos ci w wypozyczalni pozyczyl cokolwiek, lub dal jezdzic ktorym z tych motocykli.
Przepraszam, ale nic ci nie napisze wiecej bo wypisujesz glupoty i masz nas za glupich.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
to nadal jest zart
sprzet z wypożyczalni - nie daje zadnego doswiadczenia.... zrób jednym moto 5 - 10 tysiecy km i wtedy mów że masz jakies doswiadczenie.
pozatym zdecyduj sie czego chcesz, raz chcesz quada teraz moto. to nie forum jeja.pl tylko forum motocyklowe. nie zachowuj sie jak dzieciak, zdecyduj sie na jednÄ… rzecz.
za 2500 z crossów nic nie kupisz bo cie nie stac. z enduro polecam DT 50

pozatym zdecyduj sie czego chcesz, raz chcesz quada teraz moto. to nie forum jeja.pl tylko forum motocyklowe. nie zachowuj sie jak dzieciak, zdecyduj sie na jednÄ… rzecz.
za 2500 z crossów nic nie kupisz bo cie nie stac. z enduro polecam DT 50
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości