Jakiego quada do 3000 pln?
• Strona 1 z 1
Jakiego quada do 3000 pln?
Witam wszystkich, którzy odwiedzili mój temat
Jak w temacie, zamierzam kupić quada. Fundusz jakim dysponuje to coś w granicah od 2500 do 3000 pln. Owy sprzęt będzie użytkowany praktycznie tylko przez dwa miesiące wakacji, a po sezonie najprawdopodobniej zostanie sprzedany. Moje doświadczenie to Simson, Komar, Honda CBR 600, Burgman, kilka crossów,samochodów nie liczę. Mam nadzieję, że z takim doświadczeniem nie powinienem mieć problemów z quadem, aczkolwiek nie wiem jakiego wybrać. Mam 16 lat,180 cm wzrostu i nie chcę wyglądać jak przerośnięty dzieciak na 50. Kierowałbym się w stronę 200 i 250. Jakie quady polecacie? Ach, zapomniałbym, teren raczej leśny no i pola, nie potrzebuję homologacji.
Co proponujecie?
jeszcze raz napiszesz 2gi ten sam temat i dodatkowo taki durny będzie warn
Bostorn

Jak w temacie, zamierzam kupić quada. Fundusz jakim dysponuje to coś w granicah od 2500 do 3000 pln. Owy sprzęt będzie użytkowany praktycznie tylko przez dwa miesiące wakacji, a po sezonie najprawdopodobniej zostanie sprzedany. Moje doświadczenie to Simson, Komar, Honda CBR 600, Burgman, kilka crossów,samochodów nie liczę. Mam nadzieję, że z takim doświadczeniem nie powinienem mieć problemów z quadem, aczkolwiek nie wiem jakiego wybrać. Mam 16 lat,180 cm wzrostu i nie chcę wyglądać jak przerośnięty dzieciak na 50. Kierowałbym się w stronę 200 i 250. Jakie quady polecacie? Ach, zapomniałbym, teren raczej leśny no i pola, nie potrzebuję homologacji.
Co proponujecie?

jeszcze raz napiszesz 2gi ten sam temat i dodatkowo taki durny będzie warn
Bostorn
Z jazdÄ… na motorze jest jak z kobietÄ…, tylko ciszej.
-
Mateusz Musielak - Świeżak
rzeczywiscie masz 16 lat i olbrzymie doswiadczenie
a powiedz koleżko ile wyjeździłes na tych sprżetach ? bo ja jechałem 100 metrów R1 i było tak o sobie, wiec teraz mysle żeby kupic R1 turbo bo tamta była za słaba ... ;/
masz tyle kasy ?> nie kupisz nic oprócz chinczyków, celuj w bashana to chyba najlepsze chinskie quady za ta cene

masz tyle kasy ?> nie kupisz nic oprócz chinczyków, celuj w bashana to chyba najlepsze chinskie quady za ta cene
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Osobiscie mialem simsona, komara i honde, a reszta była z wypożyczali lub od znajomych i rodziny pożyczane. Na jak dlugo? Okolo 2 tygodnie na jedna maszynke. Zapomnialem jeszcze o vespie.
Ale wracajac do tematu...
Oplaca mi sie kupic uzywanego, czy nowego importowac? Jest jakas szansa na znalezienie nowego bashana?
Ale wracajac do tematu...
Oplaca mi sie kupic uzywanego, czy nowego importowac? Jest jakas szansa na znalezienie nowego bashana?
Z jazdÄ… na motorze jest jak z kobietÄ…, tylko ciszej.
-
Mateusz Musielak - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości