pierwsze moto dla bardzo szczupłej dziewczyny
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jesli chodzi o honde cb 500 moja luba ma jakies 174cm wzrostu i wazy gdzies 60kg i na mojej cebuli wczoraj siedziala i nie siega calymi stopami do ziemi tak gdzies moze polowa stopy siega takze wydaje mi sie ze na postoju moglabys miec maly problem z utrzymaniem jej w pionie tnz jesli chodzi o wage nie wydaje sie byc az tak ciezka ale inaczej to sie mowi komus kto siega lekko stopami do ziemi wowczas czlowiek czuje sie pewniej.celowalbym raczej w jakas 250 jak chlopcy pisali wyzej zreszta siadziesz na takiej ,przymierzysz sie i sama osadzisz czy dasz rade ja ujażmić:)
toyota (otwórz link)
- breszka
- Świeżak
- demonstenes
- Świeżak
tak, z resztą koledzy już podali stronę: http://cycle-ergo.com/ tam jest też wysokość siedzenia każdego moto, nie jest to duża różnica ale 250 są też "węższe" i to pomaga niskim osobom. I tak najważniejsze jest przymierzyć się na żywo bo nikt Ci nie powie przez internet co będzie dobre.
Er 5 -> ZX6-R
- Corr
- Świeżak
Dziwne, ja mam tyle co twa luba i na cebuli sięgałem całymi stopami, może był jakiś lewy, albo ja jestem nieproporcjonalny
. A teraz rzucę bardzo specyficzną propozycję: Ducati Monster 600. Jest baardzo niziutki, prosty do opanowania, ale ma specyficzny silnik (który na pewno bardziej Ci sie spodoba w charakterystyce od wszystkich wcześniej wymienionych
), ale to jest specyficzny wybór i trzeba mieć respekt do tego motocykla bo pomimo mocy podobnej do tej w GSie oddaje ją w bardziej zadziorny sposób. Ale pomyśl nad tym, masz taki sklep Dainese na Opolskiej w strone ronda kraka po prawej. Wejdź tam, zagadaj chłopaka na temat ciuchów (skutecznie uświadomi Ci jak ważne jest ubranie i że oczywiście 1500 to nie dużo za kurtkę (choć jak na skórę Dainese to rzeczywiście)
) i rzuć czy Monster 600 to dobry pierwszy moto, a on Ci o nim opowie w samych superlatywach i poprze logicznymi argumentami.

Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości