Okulary a kask
• Strona 2 z 2 • 1, 2
A ja nie mogę jeździć w okularach bo mi zwyczajnie przeszkadzaja.
Powinienem ich używać do jazdy ale nie robię tego ponieważ górna krawędź okularów miga mi cały czas na wysokości horyzontu i źle się tak jeździ a do tego parują.
Tak samo jak jeżdżę w kasku z pin-lockiem.Górna krawędź jest przeszkodą.
Wszystko zależy od motocykla i pozycji na nim przyjętej ale u mnie na FireBladym nie daję rady w okularach.
Pozdro!
Powinienem ich używać do jazdy ale nie robię tego ponieważ górna krawędź okularów miga mi cały czas na wysokości horyzontu i źle się tak jeździ a do tego parują.
Tak samo jak jeżdżę w kasku z pin-lockiem.Górna krawędź jest przeszkodą.
Wszystko zależy od motocykla i pozycji na nim przyjętej ale u mnie na FireBladym nie daję rady w okularach.
Pozdro!
-
Pawcio415 - Świeżak
Pozwolę sobie odkopać
Otóż chcę kupić kask, i noszę okulary. I właśnie tutaj kwestia rozmiaru. Czy kupić taki na styk czyli 57-58 Czy o ten centymetr większy 59-60 ?

Otóż chcę kupić kask, i noszę okulary. I właśnie tutaj kwestia rozmiaru. Czy kupić taki na styk czyli 57-58 Czy o ten centymetr większy 59-60 ?
Pierwszy sezon już za mną
Cały i w jednym kawałku

Cały i w jednym kawałku

-
Beton - Świeżak
Beton napisał(a):Pozwolę sobie odkopać
Kask sie kupuje zgodnie z rozmiarem glowy, bez wzgledu na to czy nosisz okulary czy nie.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości