Honda XR125
• Strona 1 z 1
Honda XR125
Witam.Chciałbym zakupić Hondę XR125 z 2004r. ale brak jakichkolwiek wiadomości na temat tego motorku.Proszę o opinię i oferty.
- piter321
- Świeżak
Główna zaletą tego motorku jest jego niezawodność. Wystarczy lać paliwo i poszedł w teren. Konstrukcja jest lekka i trwała. Łatwy do opanowania. Jedyna wadą jest moc. 11KM może się szybko znudzić... Do sporadycznych wypadów na pewno wystarczy lecz do czegoś bardziej zaawansowanego - wątpię.
Co do ofert. Allegro i masz tam kilka propozycji w dość fajnych cenach.
Co do ofert. Allegro i masz tam kilka propozycji w dość fajnych cenach.
-
Schakal - Świeżak
Ma mi służyć do turystyki przy spalaniu 2,5-3L/100km na baku jestem w stanie zrobić min.400km-jeżeli faktycznie tylko tyle pali.Ale pytanie czy przy wzroście 180cm będzie się na nim dobrze jeżdziło?
Czy może ktoś z Was opisać coś więcej na temat tego modelu lub ewentualnie gdzie mogę się czegoś więcej dowiedzieć o xr125
Czy może ktoś z Was opisać coś więcej na temat tego modelu lub ewentualnie gdzie mogę się czegoś więcej dowiedzieć o xr125
- piter321
- Świeżak
w internecie google.pl i czytaj opinie testy itp
przy tym wzroscie powinno byc ok. aczkolwiek mało która 125tka było by na prawde wygodna i odpowiednio przystosowana , własciwie to tylko varadero przychodzi mi na mysl

przy tym wzroscie powinno byc ok. aczkolwiek mało która 125tka było by na prawde wygodna i odpowiednio przystosowana , własciwie to tylko varadero przychodzi mi na mysl

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.