Kawasaki ZR7
• Strona 1 z 1
Kawasaki ZR7
Witam szanownych forumowiczow...
Przymierzam się do kupna ZR7 i chciałbym się dowiedzieć co sadzicie o tym moto.
Jakie są jego wady , zalety? W jakich kolorach malowania występowal?
Chodzi mi o wersjÄ™ bez owiewki.
Z góry dzieki Za pomoc

Przymierzam się do kupna ZR7 i chciałbym się dowiedzieć co sadzicie o tym moto.
Jakie są jego wady , zalety? W jakich kolorach malowania występowal?
Chodzi mi o wersjÄ™ bez owiewki.
Z góry dzieki Za pomoc

- Szym23
- Świeżak
własnie kolega sobie kupił sprzęt na prawde fajny bo dosyc tani, mega niezawodny. na początek troche ciezko jest sprzet opanowac bo mimo że jest w sumie dosyc spokojny to moment obrotowy z tej pojemnosci robi swoje ;P wada ? wystajace dekielki silnika i przy glebie od razu idą do wymiany, wiec warto zaopatrzec sie w małe gmole. pali raczej średnio, koło 6 litrów na trasie. i jest dosyc wygodny
co do malować - google grafika i sobie popatrz ;P
co do malować - google grafika i sobie popatrz ;P
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
zdecydowanie nie, zresztą nie patrz na przebiegł bo jaką masz pewnośc że nie był kręcony ? Zwróć uwagę na stan techniczny oraz wizualny
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
zobacz w dziale motocykle w temacie o wadach i zaletach... nie tak dawno troche pisałem akurat o wersji z owiewką ale zawsze coś..
Dość ciężki jest to przeszkadza trochę- nie wiem czy naked nie jest niższy to by ułatwiało. Mocą nie powala, nie powinien straszyć. Skoro ja dałem rade jak miałem 15/16 lat czasami się nim przejechać to myślę że nie jest trudny do opanowania. Komfortowy, bez fajerwerków. A co do silnika: 50 000 to spokojnie jeszcze 2 razy tyle zrobi. Miałem przykład rzeźnika użytkującego zephyra 750 (ten sam silnik) i przez 35 000 totalnego tyrania nie zamęczył go (raz olej wymienił). Ojca ma akurat tylko 16 000km wiec nie mogę się wypowiadać o naszym egzemplarzu.
a co do koloru:
czarrne nie jestem pewien.. bordowe i niebieskie były najbardziej popularne, wychodziły też srebrne. Czarne.. trzeba to jakoś sprawdzić. Zadzwoń może do jakiegoś salonu albo poszperaj w necie.
Dość ciężki jest to przeszkadza trochę- nie wiem czy naked nie jest niższy to by ułatwiało. Mocą nie powala, nie powinien straszyć. Skoro ja dałem rade jak miałem 15/16 lat czasami się nim przejechać to myślę że nie jest trudny do opanowania. Komfortowy, bez fajerwerków. A co do silnika: 50 000 to spokojnie jeszcze 2 razy tyle zrobi. Miałem przykład rzeźnika użytkującego zephyra 750 (ten sam silnik) i przez 35 000 totalnego tyrania nie zamęczył go (raz olej wymienił). Ojca ma akurat tylko 16 000km wiec nie mogę się wypowiadać o naszym egzemplarzu.
a co do koloru:
czarrne nie jestem pewien.. bordowe i niebieskie były najbardziej popularne, wychodziły też srebrne. Czarne.. trzeba to jakoś sprawdzić. Zadzwoń może do jakiegoś salonu albo poszperaj w necie.
-
kravec - Administrator
regulacja około raz do roku. zalezy ile km nasmigasz. rozrząd patrzysz po napinaczu
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości