Zapobieganie rysowaniu siÄ™ baku, zadupku itp;)
• Strona 1 z 1
Zapobieganie rysowaniu siÄ™ baku, zadupku itp;)
Witam, ostatnio gdzieś przeczytałem, że można kupić taką bezbarwną folię i okleić bak itd.
Spotkał się ktoś z Was z tym?? Daje to rady??
Co mnie jeszcze interesuje to rysy, nie za duże na zadupku w mojej GSR - są pasty takie do polerowania, próbował ktoś - zejda ryski:)??
Spotkał się ktoś z Was z tym?? Daje to rady??
Co mnie jeszcze interesuje to rysy, nie za duże na zadupku w mojej GSR - są pasty takie do polerowania, próbował ktoś - zejda ryski:)??
- MichaelloEs
- Świeżak
Jedź do pierwszej lepszej firmy poligraficznej i kup samoprzylepną folię bezbarwną. Za arkusz 1x1m zapłacisz max 10zł i wytniesz sobie pod wymiar jaki Ci pasuje.
Robiłem tak kiedyś i zdawało egzamin.
Robiłem tak kiedyś i zdawało egzamin.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
folie mozesz tez dostac w ASO dopasowane do twojego modelu moto, ja ze swojej strony nie polecam, przez bezbarwne folie widac niestety plamy kleju pod nimi (niektorzy twierdza ze maja folie i nie widac zadnego kleju z nich - maja biale moto i zwyczajnie klej jest pod kolor ;p ) ktore sa tak obrzydliwe, ze na rysy to az milo popatrzec.
- ZooL
- Świeżak
Witaj
Najlepiej folie dobrać u kogoś kto wie do czego ma służyć.
Są różne rodzaje bezbarwnej foli.
To czy widać czy nie zależy również od położenia foli.
Oryginalne bezbarwne tank pady, czy folie ochronne tez nie zawsze ładnie siedzą.
Odpowiedz sobie na pytanie czy lepiej mieć folię przyklejoną czy coraz to nowe rysy.
Ryski płytkie schodzą po polerowaniu, ale trzeba uważać z grubością lakieru bezbarwnego, żeby się do bazy nie dostać, lub za cienkiej nie zostawić.
Warto potem zabezpieczyć lakier woskiem lub politurą.
Najlepiej folie dobrać u kogoś kto wie do czego ma służyć.
Są różne rodzaje bezbarwnej foli.
To czy widać czy nie zależy również od położenia foli.
Oryginalne bezbarwne tank pady, czy folie ochronne tez nie zawsze ładnie siedzą.
Odpowiedz sobie na pytanie czy lepiej mieć folię przyklejoną czy coraz to nowe rysy.
Ryski płytkie schodzą po polerowaniu, ale trzeba uważać z grubością lakieru bezbarwnego, żeby się do bazy nie dostać, lub za cienkiej nie zostawić.
Warto potem zabezpieczyć lakier woskiem lub politurą.
Sumomoto Motocykle Kraków
-
Sumomoto - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 221 gości