Yamaha Dt 125 cylinder 170 athena
• Strona 1 z 1
Yamaha Dt 125 cylinder 170 athena
Co myślicie o tej yamaszce http://moto.allegro.pl/yamaha-dt-125-50 ... 01072.html Wie ktoś może coś o tym cylindrze bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć
. I prosił bym was o wypowiedz na temat tej yamahy czy warto ja kupić
Aha i jeszcze jedno czy może ktoś ma link do tematu na temat yamahy DT 125 jak się z nią obchodzić itp bo nie mogę znaleźć z góry dzięki.

Aha i jeszcze jedno czy może ktoś ma link do tematu na temat yamahy DT 125 jak się z nią obchodzić itp bo nie mogę znaleźć z góry dzięki.
Ostatnio edytowano 9/5/2012, 15:24 przez Kraszes, łącznie edytowano 1 raz
- Kraszes
- Świeżak
moto jak moto, po takim tuningu na pewno silnik jest podatniejszy na uszkodzenia
wiec czy warto ocen sobie sam
nie mam linku
a to jak sie z nią obchodzic jest opisane w ksiązce serwisowej która mozna znaleść w necie
wiec czy warto ocen sobie sam
nie mam linku

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Jezeli jestes czyms takim zainteresowany to tez posiadam DT z takim zestawem, tyle ze nowsza bo 05 rok i z ukladem wydechowym athena.
Nie zebym robil jakas autoreklame czy cos
Ten cylinder jest bardzo wysokiej jakosci. Jest to cylinder dedykowany do DT/TZR 125. Posiada nicasil i kuty tlok wossnera. Zywotnosc silnika po takim "tuningu" raczej nie spada jakos drastycznie, dzieki nicasilowi powiedzial bym ze wrecz przeciwnie. Wal czy skrzynia spokojnie wytrzymuja i nie wykazuja sladow zuzycia, bo chyba nikt nie zmienia biegow bez sprzegla w takim dual sporcie jak DT =]
Moja DT po zrobieniu niecalych 2000km na tym zestawie nadal spisuje sie swietnie, kompresja bez zmian. Znam kilka osob ktore mialy te cylki atheny i nikt nie narzekal.
Jak sie obchodzic z DT? Nie oszczedzac na olejach, czyscic filtr i jezdzic
Nie zebym robil jakas autoreklame czy cos

Moja DT po zrobieniu niecalych 2000km na tym zestawie nadal spisuje sie swietnie, kompresja bez zmian. Znam kilka osob ktore mialy te cylki atheny i nikt nie narzekal.
Jak sie obchodzic z DT? Nie oszczedzac na olejach, czyscic filtr i jezdzic

- Lenwe
- Świeżak
• Strona 1 z 1