Jaki motor po A1
• Strona 1 z 1
Jaki motor po A1
Witam wszystkich chciałbym się dowiedzieć jaki motor mogę kupić po zdaniu prawo jazdy kat. A1 ?
Wiem że mogę 125cc ale chciałbym wiedzieć :
do ilu Koni Mechanicznych ? (i inne ważne wiadomości)
Jakie motocykle polecacie ? i co sÄ…dzicie o Romet Division 125, Honda NSR 125, honda varadero 125 i yamaha yzf 125 ?
Sorry że tyle pytań ale po prostu chciałbym się dowiedzieć wszystkiego przed kursem
Z Góry Dzięki

Wiem że mogę 125cc ale chciałbym wiedzieć :
do ilu Koni Mechanicznych ? (i inne ważne wiadomości)
Jakie motocykle polecacie ? i co sÄ…dzicie o Romet Division 125, Honda NSR 125, honda varadero 125 i yamaha yzf 125 ?
Sorry że tyle pytań ale po prostu chciałbym się dowiedzieć wszystkiego przed kursem

Z Góry Dzięki

- jakopsscigacz
- Świeżak
- jakopsscigacz
- Świeżak
odorek napisał(a):A nie jest przypadkiem do 40 paru koni mechanicznych ? Tak mi się coś
Jak masz pisać głupoty, to nie pisz nic w tym dziale, od nabijania postów jest Hydepark.
Kategoria A2 uprawniać będzie do poruszania się motocyklem o mocy nieprzekraczającej 35kW~47KM, ale jeszcze nie weszła w życie.
-
Hyde - Bywalec
Rometa raczej bym nie brał juz nie chodzi nawet o to że nie jest renomowanej marki i będzie awaryjny ale jest bardzo ciężko z jego odsprzedażą. Chociaż z wyglądu nie jest zły
Varadero jak najbardziej, chyba najwygodniejsza 125tka.
Pamiętaj że jak wybierasz 2sówa, który ma dużo większą moc musisz się liczyć z dużo większym spalaniem.
Zależy jak dużą kwotę możesz przeznaczyć na motocykl i jego miesięczne utrzymanie(lub Twoi rodzice).
Jak nie masz problemów z kasą to jak najbardziej polecam hondę nsr.: do szybkiego poruszania się na drodze.
LUB Varadero do spokojnego aczkolwiek też dość dynamicznego i przedewszystkim bardzo wygodnego przemieszczania się z pkt A do B.

Varadero jak najbardziej, chyba najwygodniejsza 125tka.
Pamiętaj że jak wybierasz 2sówa, który ma dużo większą moc musisz się liczyć z dużo większym spalaniem.
Zależy jak dużą kwotę możesz przeznaczyć na motocykl i jego miesięczne utrzymanie(lub Twoi rodzice).
Jak nie masz problemów z kasą to jak najbardziej polecam hondę nsr.: do szybkiego poruszania się na drodze.
LUB Varadero do spokojnego aczkolwiek też dość dynamicznego i przedewszystkim bardzo wygodnego przemieszczania się z pkt A do B.
motoryna Stella ---> MZ ETZ 250 ---> Zipp vega 125 --->Wiosna GSXF 600
-
driver92 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości