YZF R125, CBR 125, DUKE 125
• Strona 1 z 1
YZF R125, CBR 125, DUKE 125
Wszystkie te 3 motorki są to 4t, tak chodzi mi o taki. Nie chcę Aprili Rs 125 czy Cagivy Mito ponieważ są to silniki 2t, a jeżdżę dużo i porzbuję żywotnego silnika i mało spalającego spalającego.
I teraz mam kilka pytań jak one wyglądają w prktyce tzn V-max, czy są naprawdę bez awaryjne, co z blokadami czy wgl są blokowane, prędkości maksymalne. Zaczyna Kursy na prawo jazdy a1 i myśle że to będzie dobry początek z motocyklami. Wcześniej jeździłe przez 2,5 roku motorowerem ZIPP SHOCK. Ale jak każdy wie jest to chińskie i sprzedałem to ponieważ zaczęło się powoli sypać.
Cena jaka mnie interesuje to 10 tyś. Chciałbym w miarę nowy motor najbardziej wpadła mi w oko r125. Proszę o szczere wypowiedzi.
Z góry dzięki ;D
I teraz mam kilka pytań jak one wyglądają w prktyce tzn V-max, czy są naprawdę bez awaryjne, co z blokadami czy wgl są blokowane, prędkości maksymalne. Zaczyna Kursy na prawo jazdy a1 i myśle że to będzie dobry początek z motocyklami. Wcześniej jeździłe przez 2,5 roku motorowerem ZIPP SHOCK. Ale jak każdy wie jest to chińskie i sprzedałem to ponieważ zaczęło się powoli sypać.
Cena jaka mnie interesuje to 10 tyś. Chciałbym w miarę nowy motor najbardziej wpadła mi w oko r125. Proszę o szczere wypowiedzi.
Z góry dzięki ;D
- aneain
- Świeżak
moto jak moto wszystkie dobre ;P tematów było pełno o tym
CBR jest ok popularna tania ale dla niektórych nieco zbyt mała
yzf drozsza ale dla wielu lepiej wyglada bo jest masywniejsza
duke to duke
sprzet super na miasto wygodny i dobrze wykonany
fabrycznie na pewno maja pewne blokady wszystkie pojazdy
CBR jest ok popularna tania ale dla niektórych nieco zbyt mała
yzf drozsza ale dla wielu lepiej wyglada bo jest masywniejsza
duke to duke

fabrycznie na pewno maja pewne blokady wszystkie pojazdy
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
CBR i YZF bardzo podobne sa - dzwiek i wygoda na + dla cebry, wyglad na + dla yzf. A o Duke niewiele mi wiadomo.
CBR jest napewno bezawaryjnym motocyklem, podejrzewam ze YZF tez
CBR jest napewno bezawaryjnym motocyklem, podejrzewam ze YZF tez
- pietrek7557
- Bywalec
kazdy ten silniczek 125 w 4T jest praktycznie bezawaryjny o ile dba sie o podstawy to nie ma co sie z nim stać ;D duke wg mnie najlepiej z tych trzech wyglada, wygodny tez jest choć wygoda to pojęcie względne
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości