GMOLE i SZYBA do Bandit 600
• Strona 1 z 1
GMOLE i SZYBA do Bandit 600
Witam!
Moje pierwsze pytanie.
Szukam plamów lub jakis danych do zrobienia samodzielnie gmoli. Na allegro sa gotowe gmole za 250zł ale chce sam zrobic.
Teraz Drugie
Kupie szybe do nakeda. Ale tak nie drogooo
(do moto SUZUKI BANDIT 600 2003r)
Pozdrawiam Misza173
Moje pierwsze pytanie.
Szukam plamów lub jakis danych do zrobienia samodzielnie gmoli. Na allegro sa gotowe gmole za 250zł ale chce sam zrobic.
Teraz Drugie
Kupie szybe do nakeda. Ale tak nie drogooo

Pozdrawiam Misza173
GSF 600 N 2003r

-
Misza173 - Świeżak
Nie używaj planów domorosłych wynalazców, pasowałoby mieć plany producenta, siły muszą się prawidłowo rozkładać. Co do szybki to nie drogo to znaczy za ile? Nie radzę kupować tych chińskich bo są miękkie i przy dużych prędkościach nie wytrzymują.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Co do szyby to jak naj bardziej uzywana i mysle ze tak 100zl? na allegro sa po 80zl szyby ale cos nie mam do niej przekonania. Kupie cos do tej ceny?? To lepiej kupic gmole a nie robic samemu?? czy moze Crashpady??
GSF 600 N 2003r

-
Misza173 - Świeżak
Za 100PLN nie kupisz dobrej szybki, chyba że mocno styraną. Oczywiście, że lepiej kupić gmole producenta, no ale wychodzi drożej. Gmole nie do każdego motocykla pasują wizualnie, zapewniają trochę inną ochronę.
-
Re: GMOLE i SZYBA do Bandit 600
Domyślam się, że Bandita też sobie sam zbudowałeś.
Kupno crash padów i gmoli to wydatek, który ma na celu oszczędzenie większych wydatków i nie warto na tym oszczędzać, bo możesz narobić jeszcze więcej szkód niż sam wypadek. Gmoli nie miałem nigdy, ale z tego co słyszałem, to gmol bardziej się sprawdza przy uderzeniach, a crashpad przy ślizgach.
Kupno crash padów i gmoli to wydatek, który ma na celu oszczędzenie większych wydatków i nie warto na tym oszczędzać, bo możesz narobić jeszcze więcej szkód niż sam wypadek. Gmoli nie miałem nigdy, ale z tego co słyszałem, to gmol bardziej się sprawdza przy uderzeniach, a crashpad przy ślizgach.
-
Hyde - Bywalec
haha Hyde
nie nie zbudowałem
no tak racja ma oszczedzic wiekszych wydatków. To teraz nie wim czy gmole czy crashpady. Ale chyba raczej kupie gmole. a co do szyby to jeszcze poczekam i kupie cos z puig

no tak racja ma oszczedzic wiekszych wydatków. To teraz nie wim czy gmole czy crashpady. Ale chyba raczej kupie gmole. a co do szyby to jeszcze poczekam i kupie cos z puig

GSF 600 N 2003r

-
Misza173 - Świeżak
Z Puiga będziesz zadowolony, oczywiście są lepsze firmy na rynku, ale mnie Puig w zupełności do siebie przekonuje. Co do ochrony to ja jestem zwolennikiem crash padów.
-
Pomyslimy jeszcze o ochronie.
a co myslicie o tej szybie niby puig
http://moto.allegro.pl/szybka-owiewka-c ... 14301.html
a co myslicie o tej szybie niby puig
http://moto.allegro.pl/szybka-owiewka-c ... 14301.html
GSF 600 N 2003r

-
Misza173 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości