Zobacz wÄ…tek - PoszukujÄ™ firmy tuningujÄ…cej motocykle.
NAS Analytics TAG

PoszukujÄ™ firmy tuningujÄ…cej motocykle.

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

PoszukujÄ™ firmy tuningujÄ…cej motocykle.

Postprzez mazur_71 » 3/5/2012, 23:25

Witam serdecznie.
Chciałbym was prosić o podesłanie mi linków, numerów telefonów, do warsztatów specjalizujących się w tuningu wizualnym jak i mechanicznym motocykli. Dokładnie chodzi mi o , zmienienie wyglądu mojej Hondy Hornet na nietuzinkowy/indywidualny wyróżniający się z pośród innych motocykli tego modelu. Warsztaty mogą być rozmieszczone na terenie całego kraju ponieważ, dowóz motocykla nie stanowi problemu.

Niżej umieściłem dwa zdjęcia, które przedstawiają Hondy już przerobione, a mnie interesuje przemiana mojego motocykla mniej więcej w taki sposób. Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam Damian.

PS: Zdaję sobie sprawę, że koszt takiej operacji do małych należeć nie będzie , ale czego nie robi się dla ukochanej:)

Obrazek
By mazur_71 (otwórz link) at 2012-05-03

Obrazek
By mazur_71 (otwórz link) at 2012-05-03
mazur_71
Świeżak

Postprzez madcap » 4/5/2012, 10:53

jest dział katalog firm
proponuję przeczytaćobowiązujące w nim zasady i stosownie do nich zadać tam pytanie
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
madcap
Administrator

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

na górê