Mam pytania dotyczÄ…ce Ktm Sx 85.
• Strona 1 z 1
Mam pytania dotyczÄ…ce Ktm Sx 85.
Witam. Mam pytania dotyczące Ktm Sx 85, gdy mam 159cm wzrostu czy będę dobrze mógł pojeździć tym crossem, czy ten motor jest chodliwy na rynku motorowym czyli ze mogę znaleźć kupca przez niedługi czas ( Ktm Sx 85 Zadbany 2008r.). Przy zakupie tego motoru na co zwrócić szczególnie uwage. ??
PODZRAWIAM
PS. Czy ten cross się psuję często. ?? ;P
PODZRAWIAM
PS. Czy ten cross się psuję często. ?? ;P
- KtmSx85
- Świeżak
to zalezy
niektórzy maja 200 cm wzrostu i na skuterkach nie potrafia jeździc... to juz musisz sam ocenic.
ogólnie cross jak zadbany za dobra kase to sie sprzeda bez problemu. nie ma duzych róznic yamaha honda ktm... wiec wszystkie chodliwe
nie ma na co zwracać szczególnej, moze jedynie na sprzegło czy dobrze pracuje bo jest hydrauliczne, pozatym standardowo jak kazda crossówlka
nie znam crossa który sie sam z siebie psuje ;P jak dbasz tak masz, jak nie umiesz serwisowac itp to co wyjazd bedziesz moto pchał
ale jak umiesz o sprzet zadbac - a to wyczynówka i dbac trzeba to smigasz bezproblemowo i bez strachu

ogólnie cross jak zadbany za dobra kase to sie sprzeda bez problemu. nie ma duzych róznic yamaha honda ktm... wiec wszystkie chodliwe
nie ma na co zwracać szczególnej, moze jedynie na sprzegło czy dobrze pracuje bo jest hydrauliczne, pozatym standardowo jak kazda crossówlka
nie znam crossa który sie sam z siebie psuje ;P jak dbasz tak masz, jak nie umiesz serwisowac itp to co wyjazd bedziesz moto pchał

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
numer jest wybity na głowce ramy i po nim szybko mozna dojsc jaki to konkretny rocznik bez papierów ;P
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 10 gości