Skarpety termoaktywne, termo
• Strona 1 z 1
Nigdy nie użytkowałem takich na motocyklu, ale w warunkach zimowych na stoku sprawdzają się znakomicie. Jest Ci ciepło, nie jestem mokry bo wchłaniają dużą ilość wody czy też potu. Nie mam wątpliwości, że na motocyklu także się sprawdzą. Ja użytkowałem wysokie pod kolano z Campusa. Słyszałem jednak więcej pozytywnych opinii o Brubecku. Dodam jeszcze, że użytkowałem modele przeznaczone na niskie temperatury, nigdy nie miałem styczności z modelami na lato.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Ja używałam dotychczas do wędrówek po górach. Ostatnio zrobiłam próbę jak się zachowają w butach moto i potwierdzam, że w 100% spełniają swoje zadanie. Najlepiej sprawdzają się z coolmaxem lub srebrem. Mają spory wybór we wszelkich Campusach i innych ze sprzętem do turystyki górskiej.
-
neuros - Świeżak
ja latam w skietach z jonami srebra z adrenaliny (byly w promocji w inter...) i bez porownania do zwyklych skarpet
2 razy mi sie zdarzylo jechac w zwyklych skarpetach i za kazdym razem stezenie brzydkich zapachow bylo nieporownywalnie wieksze niz w termoaktywnych (tutaj prawie znikome i noga mniej zmeczona)
2 razy mi sie zdarzylo jechac w zwyklych skarpetach i za kazdym razem stezenie brzydkich zapachow bylo nieporownywalnie wieksze niz w termoaktywnych (tutaj prawie znikome i noga mniej zmeczona)
- nase
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości