Zobacz wÄ…tek - Skarpety termoaktywne, termo
NAS Analytics TAG

Skarpety termoaktywne, termo

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Postprzez motoluka » 30/4/2012, 12:53

Nigdy nie użytkowałem takich na motocyklu, ale w warunkach zimowych na stoku sprawdzają się znakomicie. Jest Ci ciepło, nie jestem mokry bo wchłaniają dużą ilość wody czy też potu. Nie mam wątpliwości, że na motocyklu także się sprawdzą. Ja użytkowałem wysokie pod kolano z Campusa. Słyszałem jednak więcej pozytywnych opinii o Brubecku. Dodam jeszcze, że użytkowałem modele przeznaczone na niskie temperatury, nigdy nie miałem styczności z modelami na lato.
motoluka
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez ZooL » 30/4/2012, 22:39

jest roznica - glownie taka ze po ich zdjeciu masz suche nogi i jakby zapach latwiejszy do zniesienia wydobywa sie z butow.
ZooL
Świeżak

Postprzez neuros » 2/5/2012, 13:56

Ja używałam dotychczas do wędrówek po górach. Ostatnio zrobiłam próbę jak się zachowają w butach moto i potwierdzam, że w 100% spełniają swoje zadanie. Najlepiej sprawdzają się z coolmaxem lub srebrem. Mają spory wybór we wszelkich Campusach i innych ze sprzętem do turystyki górskiej.
neuros
Świeżak

Postprzez omerx » 3/5/2012, 09:27

Ja latam w skarpetach BodyDry i jest ogromna różnica w porównaniu do zwykłych. Czy to latam w butach na moto czy tez w zwykłych adidasach w koło komina to zawsze zakładam skarpety termo.
omerx
Świeżak

Postprzez zero22 » 3/5/2012, 21:55

też posiadam BodyDry i są na prawdę OK choć są dość grube i jak masz wysokie buty na moto i wchodzą ci na styk w łydce tak jak mi to ze skarpetami trzeba się trochę pomęczyć
zero22
Świeżak

Postprzez nase » 4/5/2012, 10:29

ja latam w skietach z jonami srebra z adrenaliny (byly w promocji w inter...) i bez porownania do zwyklych skarpet

2 razy mi sie zdarzylo jechac w zwyklych skarpetach i za kazdym razem stezenie brzydkich zapachow bylo nieporownywalnie wieksze niz w termoaktywnych (tutaj prawie znikome i noga mniej zmeczona)
nase
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê