Honda Cbr 125-jak to w końcu z nią jest?
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Ja teraz to leje tylko 98 . A może zalać mu shell v-power racing ??
Honda Cbr 125 | http://www.bikepics.com/members/mateusz1605/05cbr125/
-
Mateusz1605 - Świeżak
Można zalać wszytsko ... jak chcesz miec dobre osiagi to musisz wlac cos dobrego.Proste ... Ja zawsze leje 98 a jak mozna to Vpower racing albo Verve.
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
Nie że kopa ... zaraz 35km wiecej.
Po Prostu lepiej chodzi - lepiej wkreca sie na obroty itp.
Chyba czyms sie musi roznic to paliwo skoro ma wiecej oktanow i jest drozsze ?
Po Prostu lepiej chodzi - lepiej wkreca sie na obroty itp.
Chyba czyms sie musi roznic to paliwo skoro ma wiecej oktanow i jest drozsze ?
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
WITAM WSZYSTKICH. KUPILEM CBR 125 KILKA MIECHOW TEMU.SPROWADZONA ALE JUZ ZAREJESTROWANA BYLA ROCZNIK 2005. NAJWIECEJ TO MI 120 POSZLA ALE TO Z WIATREM BYLO A TAK TO 110 I NI HU HU WIECEJ. PATRZYLEM CZY MOZE TLUMIK MA KATALIZATOR ALE NIC TAM NIE BYLO,SZKODA ZE NIE PROBOWALEM BEZ TLUMIKA SIE KARNąC. NO I MIEDZY 2000 A 3000 MAM TAKA DZIURE JAKBY SIE DUSILA,POZNIEJ IDZIE OK ALE TA DZIURA JEST DENERWUJACA.SZUKALEM O BLOKADACH NA NECIE ALE JEDNI PISZA TAK INNI INACZEJ WIEC NAJLEPIEJ BEDZIE SIE DO SERWISU WYBRAC I NICH SPRAWDZA CZY DA SIE COS Z NIEJ WIECEJ WYCISNAC.OGOLNIE TO JESTEM ZADOWOLONY,MALO PALI, BRZMIENIE TEZ SPOKO,BARDZO WYGODNY JAK KUPILEM TO 350 KM NA NIEJ PRZYJECHALEM I NIC MI NIE BYLO WIEC NA TURYSTYKA BY SIENADAWALA GDYBY NIE TEN MALY PRZESWIT:D ALE TA V MAX JEST TROCHE SLABA FAKT ZE TO 4T A NIE 2T. COS ZA COS. POZDRAWIAM CZARNY.

CZARNY
- czarny208
- Świeżak
Dziura w 4T? Moze sie myle,ale w 4T nie powinno byc tzn ,,TURBODZIURY,,
Btw.nie pisz duzymi literami bo sie zle czyta
Btw.nie pisz duzymi literami bo sie zle czyta
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
turbodziura to jest w silnikach turbo daładowanych gdzie na niskich obrotach silnik mam zamułe.
Zjawisko opisane wyzej nazywa sie njzwyczajniej dziurą w mocy.
czarny208- zacznij od przeglądu regulacji, nich fachowiec zobaczy o co w tym chodzi
te 110.120 przy jakich obrotach jest
moze masz zmienione przełozenia 
Zjawisko opisane wyzej nazywa sie njzwyczajniej dziurą w mocy.
czarny208- zacznij od przeglądu regulacji, nich fachowiec zobaczy o co w tym chodzi
te 110.120 przy jakich obrotach jest

- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
sorka ze duzymi pisalem:) ale tu nie chodzi ze on traci moc tylk jak powoli dodaje gazu to tak jakby mial zgasnac,a jak od wolnych obrotow wkrece na max to ma takie przyduszenie chwilowe a pozniej idzie ladnie. mialem jechac do serwisu ale najblizej mam 120 km i za bardzo nie mialem czasu pozatym od reki mi pewnie by tego nie zrobili wiec motor by musial stac a mi akurat byl bardzo potrzebny.moze teraz mi sie uda go przetransportowac do wawki na kanal:):) co do obrotow przy 110 to nie powiem Ci bo nie pamietam a motorek juz stoi i zimuje ale wiem ze przy 100 to mial 9 tys. a jak z plynami??bylem u znajomego i on mial jakies urzadzenie do mierzenia przy ilu plyn w chlodnicy zamarza to mu sie skala skonczyla wiec nie wymienialem na zime,ale olej zmienilem na mobila,szukalem filtru oleju ale nie ma moe jest odśrodkuwy w srodku karteru,nie wiem nie rozkladalem jeszcze maszynki bo niedawno go kupilem wiec sie musialem nacieszyc i nie mialem czasu chociaz juz lampe kleilem bo mi brat kozla przez row wywinal;/ naszczescie prosty jest i nic wielkiego sie nie stalo.mam kilka fotek motorku na www.garnek.pl/niqos dzieki za odpowiedzi:)pozdro i wesolych swiat:D:D
CZARNY
- czarny208
- Świeżak
Dodam jeszcze tylko że kupując CBR pamiętaj że jak masz ~180 cm to będziesz na niej wyglądał trochę śmiesznie...
http://aboutcigarettes.blogspot.com Proszę wejdźcie na stronę i kliknijcie w 4 reklamy Google zbieram na Yamahę R1!Klikając pomagacie mi!Z góry dzięki za kliknięcia.Jak ktoś mi kliknie to napiszcie mi na PW to OSOBIŚCIE podziękuję i odwdzięczę się.
-
Torelo - Świeżak
Ja w Nsr tez mialem ze jak z 1 ruszalem to mi gasla i zeby ruszyc musialem ja wkrecic na 7 tysiecy i dopiero wtedy ruszyc. Powod-swieca. Zmien albo przeczysc filtr,swiece i dobrze rozgrzej silnik-moze pomoze.
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
4T ogolnie lepiej na kolo ida bo ciagna juz od 1 obr/min a nie tak jak 2T np w mojej RS zabawa zaczyna sie na 7 tys obr/min tyle ze u mnie juz mozna nazwac to "Zabawa" a nie po poprostu zabawa

<b>Aprilia RS 125 Racing</b>
pamiętaj używaj funkcji <b>szukaj</b>, traktuj ją jak przyjaciela
pamiętaj używaj funkcji <b>szukaj</b>, traktuj ją jak przyjaciela

-
pabll0 - Świeżak
chłopaczki jak czytam te wasze teksty to moge napisać o swojej CBR. zalożylem filtr stożkowy, zalozylem sportowy tłumnik, i stary u siebie na warsztacie specjalnie dorabiał mi zębatki( cały napęd) i jeszcze jeżdżę na benzynie lotniczej:P. raz na autostradzie poleciałem CBR'ką 185km/h ale to już była żeźba nią:) ale 160 to wyciagam nią z palcem w dup***ie
- adamsfjj
- Świeżak
adamsfjj napisał(a):chłopaczki jak czytam te wasze teksty to moge napisać o swojej CBR. zalożylem filtr stożkowy, zalozylem sportowy tłumnik, i stary u siebie na warsztacie specjalnie dorabiał mi zębatki( cały napęd) i jeszcze jeżdżę na benzynie lotniczej:P. raz na autostradzie poleciałem CBR'ką 185km/h ale to już była żeźba nią:) ale 160 to wyciagam nią z palcem w dup***ie
Adamssij nie umiesz zachowac się na forum ,
ale chwalipięta .... nie będe się już rozpisywał bo dostane ostrzeżenie

-
Tomek00 - Bywalec
Movi napisał(a):No cieszymy się, ale musiałeś odświeżać temat żeby napisać ile poleciałeś swoją CBR?
Ile chciałby nią polecieć, a nie poleciał a to już duża różnica.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
cbr 125 leci ponad 140 musisz tylko sciagnac blokade z gaznika odkrecasz bak i masz dekielek od gaznika odkrecasz 4 srodki i masz taka obraczke czarna i ja scigasz i masz 140 i jeszcze wyjmujesz CDI i go odblokowujesz i masz ponad 140 ... kolega tak ma zrobione z cbr 125 repsol
-
Gs-stefan - Świeżak
I zdejmujesz tłumnik jeszcze i stożek z allegro za 15zł (chyba, ze znajdziesz taniej, to bardziej się opłaca). Jak to wszystko zrobisz, to pod 190km/h nawet podchodzi...
A tak na serio to nie wiem, moze i sobie nawet 200 leciec, ale co z tego, jeśli potrzebujesz na rozpedzenie do tej prędkosci jakieś 5km prostej drogi

A tak na serio to nie wiem, moze i sobie nawet 200 leciec, ale co z tego, jeśli potrzebujesz na rozpedzenie do tej prędkosci jakieś 5km prostej drogi

CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
Człowieku jak chcesz kupic 125 to bierz Cagive mito. Może jest krótsza żywotnośc silnika ale za to jakie osiągi 

"...Bo życie jest po to, by śmigać na MOTO!..."
- TomeczekLbn
- Świeżak
odpowiednie przełożenie i moto jedzie szybciej ale jeszcze musisz go odblokować... odpowiednio ustawic zapłon... ale jak bedzie szybciej jechala na szybszym przelozeniu to dlugo nie najezdzisz na tym silniku jakies 15 000km
- adamsfjj
- Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motorowery do 50 ccm