ile oleju powinna palić honda ns 1 montessa /zamknięty/
• Strona 1 z 1
ile oleju powinna palić honda ns 1 montessa /zamknięty/
A więc zakładam ten temat tylko na chwilkę, i zaraz jak dostane satysfakcjonującą odpowiedź to go wywalę, żeby nie było
. A więc według moich obliczeń moja monteska spala ok 1l shell advanced 2t na 600km, 1l sunoko moto sym, czy jakoś tak na 500km... wydaje mi się że to dość sporo, więc pytam. Z góry dzięki...
Acha ! żeby mi nie było że jestem jedno postowiec!!! bo to nie będzie mój ostatni post, ale od czegoś trzeba zacząć, a już lepiej zadać jakieś pytanie, niż pisać bezproduktywne "cześc, jestem czesio z Wulczanki i interesuje sie biografią Krzysztofa Kononowicza i radziecką techniką motororowerozacyjnaą"

Acha ! żeby mi nie było że jestem jedno postowiec!!! bo to nie będzie mój ostatni post, ale od czegoś trzeba zacząć, a już lepiej zadać jakieś pytanie, niż pisać bezproduktywne "cześc, jestem czesio z Wulczanki i interesuje sie biografią Krzysztofa Kononowicza i radziecką techniką motororowerozacyjnaą"
Ostatnio edytowano 25/5/2007, 14:07 przez hideki, łącznie edytowano 1 raz
- hideki
- Świeżak
norma mi tez z shella pali 1l na 600 km ;] zalezy jeszcze od stylu jazdy
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 17 gości