Yamaha yzf R125 zebatka na v-max
• Strona 1 z 1
Yamaha yzf R125 zebatka na v-max
Witam
Zastanawiam sie nad zmiana zebatki z mojej yzf, interesuje mnie zebatka na zwiekszenie predkosci maksymalnej(teraz dochodzi do okolo 130km/h). prosil bym jezeli ktos ma takie informacje w zasiegu reki ile zebow ma orginalnie yamaha (przod/tyl) i ile byscie polecili zebow alby poleciala okolo 140-160 oraz w jak duzym stopniu wplywa to na niekorzystne przyspieszenie 0-100km/h
z gory dziekuje i pozdrawiam
Zastanawiam sie nad zmiana zebatki z mojej yzf, interesuje mnie zebatka na zwiekszenie predkosci maksymalnej(teraz dochodzi do okolo 130km/h). prosil bym jezeli ktos ma takie informacje w zasiegu reki ile zebow ma orginalnie yamaha (przod/tyl) i ile byscie polecili zebow alby poleciala okolo 140-160 oraz w jak duzym stopniu wplywa to na niekorzystne przyspieszenie 0-100km/h
z gory dziekuje i pozdrawiam
- Aleksy1996
- Świeżak
przyspieszenie mi nie jest potrzebne bo jazda tylko po wroclawiu a tam dojsc do 60km/h to szczescie ;D
natomiast conajmniej raz na tydzien jade do legnicy i ta predkosc maksymalna by sie przydala
natomiast conajmniej raz na tydzien jade do legnicy i ta predkosc maksymalna by sie przydala
- Aleksy1996
- Świeżak
jeżeli wymienisz zębatki to moze się okazać że na ostatnim biegu motocykl ni bezie chciał już przyśpieszać od pewnego momwntu, bedziesz miał tzw. ,nad bieg,, (opory toczenia nie pozwolą już się rozpędzac wyzej)
-
KAPELA911 - Bywalec
Przy mocy 15 KM pojazd w optymalnych warunkach nie ma prawa rozpędzić się więcej niż 140 km/h "i nie bądź pan du*a praw fizyki pan nie przeskoczysz"
PS to cytat nie mam na celu nikogo obrazić.
PS to cytat nie mam na celu nikogo obrazić.
-
mati22252 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości