Zobacz wątek - Arlen ness rozm. 50, będzie pasował? rozmiaróka?
NAS Analytics TAG

Arlen ness rozm. 50, będzie pasował? rozmiaróka?

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Arlen ness rozm. 50, będzie pasował? rozmiaróka?

Postprzez MichaelloEs » 22/4/2012, 14:52

Witam, przeszukiwałem internet w sprawie kombika dla mnie. Natrafiłem na jedna z ofert, kombik rozm. 50.
Ja mam wzrostu 173cm, (gdzies w tych granichach:P), waze około 75-77kg, w klatce piersiowej około 103cm, biodra 98cm...
Pytanie podstawowe, będzie pasował> Czy moze bedzie luzny/ciasny/długi??????
Pytam Was, bo moze ktoś ma kombi z tej firmy i mniej wiecej bedzie wiedział o co chodzi:)
Niestety to zakup na odleglosc, wiem mam potem mozliwosc odesłania itd ale nie mam ochoty sie tez za bardzo w to bawic. Doradzcie:)??
p.s. chyba, ze macie rozmiarówke Arlenna?;]
MichaelloEs
Świeżak

Postprzez MichaelloEs » 22/4/2012, 18:49

A jaki masz model?? Ja mysle nad 8312, przewaga czarnego koloru:) Moze przy okazji ktoÅ› w nim smiga i powie cos na temat??
Co do wzrostu itd., na Ciebie ta 50-tka lezy ok, czy jest luzna?? Mowisz, ze 48 byłoby tez ok:)
Wiesz jak juz kupowac kombinezon, to zeby w miare fajnie lezał, zeby podczas jazdy nie były zawirowan:)
MichaelloEs
Świeżak

Postprzez HaykaBusta » 25/4/2012, 16:10

jesli kupujesz przez neta... to zainwestuj kilka dyszek albo zlotowek i przejedz sie do sklepu gdzie taki kombi bedziesz mogl przymierzyc ... kombi powinienes miec dobrze dobrane do ciala, kupisz za maly nie zapniesz sie w niego, kupisz za duzy przy kazdej wiekszej predkosci bedzie falowal a powietrze bedzie Ci go pompowalo ... zdecydowanie odradzam kupno "na oko" bo mozesz nie trafic, a czy okazja czy nie, po co placic za kombi ktore sie do niczego nie przyda ... swoja droga arlenn ma ta sama rozmiarowke co berik ... przynajmniej kiedys mieli :)
HaykaBusta
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości

na górê