full crossy
• Strona 1 z 1
full crossy
Cześć mysle nad kupnem full crossa. Chciałem sie dowiedzieć gdzie szukac takich sprzętów (oprocz allegro) chodzi mi o motor w granicach 4500 zl rok +2000 oraz w miare ladny wyglad. Dodam ze mieszkam blisko granicy Niemieckiej, moze znacie jakies giełdy z takimi motorami niedaleko Berlina ?
aktualnie bez motoru 

- Scyzor1989
- Świeżak
Zakładam że 2T i przeznaczyć kasę na remont:
Nie chce Cie odstraszać, ale cena remontu crossówki może zbliżyć się do ceny zakupu, czyba, że zrobisz tylko podstawy od np 1000zł. Najczęściej jak sie przejedziesz, to i tak pewnie Cie "porwie" jak wcsiekła. a po remoncie dowiesz sie jak jeździ
Pomyśl o jakimś dobrym enduro. Crosówka ma bardzo wysilony i nietrwały silnik.
Nie chce Cie odstraszać, ale cena remontu crossówki może zbliżyć się do ceny zakupu, czyba, że zrobisz tylko podstawy od np 1000zł. Najczęściej jak sie przejedziesz, to i tak pewnie Cie "porwie" jak wcsiekła. a po remoncie dowiesz sie jak jeździ

Pomyśl o jakimś dobrym enduro. Crosówka ma bardzo wysilony i nietrwały silnik.
Sumomoto Motocykle Kraków
-
Sumomoto - Świeżak
ale ja chce wyczynowke bo mam soft enduro
ale mysle dopiero nad zmiana w nastepnym sezonie teraz chce tylko wiedziec gdzie szukac, moze jak sie trafi jakas okazja to kupie wczesniej ale jak narazie nie wiem gdzie szukac ;/

aktualnie bez motoru 

- Scyzor1989
- Świeżak
Wyczynowe motocykle są bardzo drogie na zachodzie, jak są tanie to niestety jest tego powód, zaleta jest taka, że są zazwyczaj serwisowane w profesjonalnym serwisie, a nie u kogoś kto sam próbuje bo nie ma kasy żeby zrobić dobrze,
albo oszczędza na mechaniku, albo na częściach. Do następnego sezonu coś się może pozmieniać jeszcze
Luzik:)
PS.Ostatnio sprawdzałem dla klientów trialówki - ceny używek, to dla Polaków porażka:(!
albo oszczędza na mechaniku, albo na częściach. Do następnego sezonu coś się może pozmieniać jeszcze

PS.Ostatnio sprawdzałem dla klientów trialówki - ceny używek, to dla Polaków porażka:(!
Sumomoto Motocykle Kraków
-
Sumomoto - Świeżak
zalezy jak sie sciaga i skąd :d czasami rzeczywiscie ceny w niemczech są nawet drozsze niz w pl. aczkolwiek tam często sprzety są sumiennie serwisowane. szukaj po prostu aż cos trafisz.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
jak juz bym kupywal to polecacie mi bardziej w Niemczech czy Polsce ? bo na allegro czasami mozna wyhaczyc ladne sztuki za te pieniadze ale wiadomo polska... (wiekszosc trupy) 

aktualnie bez motoru 

- Scyzor1989
- Świeżak
Jak byś miał około 7 tys to byś kupił ładną sztukę w niemczech (kurs euro od tego zależy) ale jak masz 4,5k to szukaj i szukaj na allegro może się coś ladnego trafi aha i czy ty chcesz 125 w 2t czy 250 w 2t bo 4t nic nie kupisz a jak kupisz to z polowy lat 90
- Fantas3k
- Bywalec
szukaj tu i tu bo i tu i tu moze cos sie ciekawego trafic. w polsce fakt smiga sporo trupów, ale ja np na trupa nie trafiłem choc polowałem na moto dłuzszy czas... wszystko jest do znalezienia ;D przegladaj oferty i tyle. pamietaj tylko że po fotkach i opisie crossówki nie kupisz
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
tak, tak wiem
bo widzialem juz nawet kilka ladnych 125 2t na allegro 2004 rok za 4700, poprostu piekna i wlasnie o takie okazje mi chodzi gdzie najszybciej takie moge trafic ale juz wszystko wiem. Dostałem nawet strone w Holandii z crosowkami
dzieki za wszysko !!

aktualnie bez motoru 

- Scyzor1989
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość