różnica w mocy kawasaki klr 250
• Strona 1 z 1
różnica w mocy kawasaki klr 250
witam
MAm pytanie szukam tloka do mojego klr 250 1987rok. znalazlem info ze kawasaki ksf 250 mojave quad ma taki sam silnik a co za tym idzie moze i tlok.
Nie wiem tylko czy wszystkie modele maja taki sam tlok poniewaz wyczytalem ze w produkcji klrow od 1985 do 1990 moto mialo 28km a powyzej tego roku 23km czym to moze byc spowodowane??? Czy tam byly inne tloki i czy do mojego 87rok pasuje tlok od ksfa ze wszystkich lat produkcji nigdzie nie moge znalezc takiej inbfodla mnie to bardzo wazne
POZDRAWIAM
MAm pytanie szukam tloka do mojego klr 250 1987rok. znalazlem info ze kawasaki ksf 250 mojave quad ma taki sam silnik a co za tym idzie moze i tlok.
Nie wiem tylko czy wszystkie modele maja taki sam tlok poniewaz wyczytalem ze w produkcji klrow od 1985 do 1990 moto mialo 28km a powyzej tego roku 23km czym to moze byc spowodowane??? Czy tam byly inne tloki i czy do mojego 87rok pasuje tlok od ksfa ze wszystkich lat produkcji nigdzie nie moge znalezc takiej inbfodla mnie to bardzo wazne
POZDRAWIAM
- oldmotorsss
- Świeżak
Może to być spowodowane zmianami w produkcji np inne gaźniki lub stopień sprężania itd. Nie znam się na tym do końca. Najlepiej będzie jakbyś się wybrał do dilera Kawasaki, tam Ci powinni wszystko powiedzieć i ew dobrać części. Ja tak zrobiłem i dobrze, bo mało brakowało a zamówiłbym części, które nie pasowałyby do mojego moto.
Growing old is mandatory. Growing up is optional.
- Brekekeks
- Świeżak
dokładnie nie pytaj nas
bo tutaj nikt ci z głowy nie wyczaruje z czego pasuje tłok. pytaj albo u dealera kawasaki jak jest z dopasowaniem tłoka, albo kogos kto sprzedaje tłoki ;P moze firma wossner doradzi, albo w motortechu znajdą Ci tłok

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości