Elektryka w Kawasaki ZXR
• Strona 1 z 1
Elektryka w Kawasaki ZXR
Witam
Mam jedno pytanie. Właśnie robię elektrykę w mojej ZXR 750 i mam pytanie o wtyczki - jest jakiś sposób, żeby powyciągać z nich stare wsuwki i powstawiać nowe na nowych kablach lub czy da się kupić gdzieś nowe wtyczki? Jeżeli nie, lepiej kupić jakieś wtyczki i przerobić na nie instalację - jak tak to jakie lub czy nie rozleci się to na samych wsuwkach?
Z góry dzięki za odpowiedź.

Mam jedno pytanie. Właśnie robię elektrykę w mojej ZXR 750 i mam pytanie o wtyczki - jest jakiś sposób, żeby powyciągać z nich stare wsuwki i powstawiać nowe na nowych kablach lub czy da się kupić gdzieś nowe wtyczki? Jeżeli nie, lepiej kupić jakieś wtyczki i przerobić na nie instalację - jak tak to jakie lub czy nie rozleci się to na samych wsuwkach?
Z góry dzięki za odpowiedź.

- BodzioZXR
- Świeżak
wyjmiesz stare ale musisz wsunac od tylu cos ciekiego i malego zeby blokade odgiac do srodka wtyku i wtedy wychidzi bez problemu a najlepiej popatrz na nowy wtyk i zobaczysz gdzie ta blokada jest ,
gsxr 1100
10 sezon 32l
2 gleby
10 sezon 32l
2 gleby
- Voxx
- Świeżak
Czy ktoś mógłby poratować dokładnym skanem z serwisówki do Kawy 636 03-04, chodzi o łącznie diody rezerwy w zegarze i pompie? cały czas świeci się rezerwa mimo zatankowania pod korek. po pierwsze - drazni, po drugie mozna sie naciąć na brak stacji jak paliwo się skończy, a dziewczyna raczej kilka km pchac moto nie bedzie... Miał ktoś podobny problem?
Bardzo proszę o wskazówki i opisany skan, jeśli ktoś jest w posiadaniu.
Bardzo proszę o wskazówki i opisany skan, jeśli ktoś jest w posiadaniu.
- HaykaBusta
- Świeżak
-
zxer - Stały bywalec
- HaykaBusta
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości