Jaki tani motocykl?
• Strona 1 z 1
Jaki tani motocykl?
Witam. Mam 14 lat i pare dobrych lat Aprilie rs 50. Chciałbym kupić sobie jakiś tani ale dobry motocykl (może być uszkodzony). Myślałem o Yamasze r6 (i nie piszcie głupich odpowiedzi typu "dziecko opanuj se najpierw naucz sie jeździć") ponieważ miałem już z nią styczność. Oceńcie czy bym ją "okiełznał" mam 165 wzrostu i waże 52kg. Tylko jeszcze raz prosze żebyście durnych odpowiedzi nie pisali.
PS. Macie pomysł jak na taki motocykl szybko zarobić w wakacje (dla ludzi z moim wykształceniem nie ma chyba żadnej legalnej i dobrze patnej pracy).
PS. Macie pomysł jak na taki motocykl szybko zarobić w wakacje (dla ludzi z moim wykształceniem nie ma chyba żadnej legalnej i dobrze patnej pracy).
-
przemko241 - Świeżak
Wystarczy spojrzeć na ostrzeżenia, a teraz Ci dojdzie pewnie kolejne za zwykły SPAM.
A co do tematu. Nie masz prawa jazdy i nie będziesz miał przez 4 lata, ale i tak tylko do 35kW, więc R6 to pojeździsz sobie za jakieś 10lat.
koniec tematu, raczej do zamknięcia
Pozdrawiam
A co do tematu. Nie masz prawa jazdy i nie będziesz miał przez 4 lata, ale i tak tylko do 35kW, więc R6 to pojeździsz sobie za jakieś 10lat.
koniec tematu, raczej do zamknięcia
Pozdrawiam
- punk891
- Świeżak
Re: Jaki tani motocykl?
przemko241 napisał(a):Macie pomysł jak na taki motocykl szybko zarobić w wakacje (dla ludzi z moim wykształceniem nie ma chyba żadnej legalnej i dobrze patnej pracy).
Sprzedaj nerke. Po co się ma potem zmarnować.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Re: Jaki tani motocykl?
C-bool napisał(a):przemko241 napisał(a):Macie pomysł jak na taki motocykl szybko zarobić w wakacje (dla ludzi z moim wykształceniem nie ma chyba żadnej legalnej i dobrze patnej pracy).
Sprzedaj nerke. Po co się ma potem zmarnować.
Żebyś C-bool wiedział dobry pomysł ;p koleś w chinach sprzedał i kupił sobie iphona ^^
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
W twoim wieku to ja ujeżdzałem Jawe TS 350 i wiem że było to bardzo nieodpowiedzialne
Ale że Yamahe R6?? Tosz to zgroza.. Może słyszałeś o czymś takim jak sponsoring? Stare babcie płaca takim małym chłopcą za ubijanie ciasta
Może akurat uszkubiesz z 10tyś co by ci starczyło na Yamahe...

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Kup mozg. Napewno beda to lepiej zainwestowane pieniadze.
Rozumiem ze Twoj pomysl z przerabianiem malucha juz podupadl? Mam swietny pomysl. I niedrogi. Nakup sobie klockow lego, zbuduj Yamahe R6 i malucha z silnikiem z R6 i bedziesz mial jedno i drugie! I jak tanio!
A wogole to sie nie ograniczajmy jak dla mnie er łan bedzie odpowiedni:
http://www.yamaha-motor.co.jp/global/en ... f-r1-2007/
I jak tanio!
Rozumiem ze Twoj pomysl z przerabianiem malucha juz podupadl? Mam swietny pomysl. I niedrogi. Nakup sobie klockow lego, zbuduj Yamahe R6 i malucha z silnikiem z R6 i bedziesz mial jedno i drugie! I jak tanio!
A wogole to sie nie ograniczajmy jak dla mnie er łan bedzie odpowiedni:
http://www.yamaha-motor.co.jp/global/en ... f-r1-2007/
I jak tanio!
- pietrek7557
- Bywalec
Haha piotrek7557 aleś dojeb*ał. A tak wogóle to masz świetny pomysł z tymi klockami lego moge meć jedno i drugie.
ZAMYKAM TEN TEMAT, PONIEWAŻ NIKT TU NIE ZACHOWUJE SIĘ POWAŻNIE (CHYBA DLATEGO ŻE MAM 14 LAT)
A co do r6 to i tak sobie ją kupie tylko w odpowiednim czasie i jak będe miał kase
ZAMYKAM TEN TEMAT, PONIEWAŻ NIKT TU NIE ZACHOWUJE SIĘ POWAŻNIE (CHYBA DLATEGO ŻE MAM 14 LAT)
A co do r6 to i tak sobie ją kupie tylko w odpowiednim czasie i jak będe miał kase
-
przemko241 - Świeżak
Nikt nie zachowuje się poważnie bo temat nie jest poważny, nie zamykasz go bo zacytuję kolegę, nie jesteś modem i zamknąć możesz drzwi najwyżej
Kup sobie ją w odpowiednim czasie właśnie, czyli wtedy kiedy będziesz miał kasę na R6 i ubrania, uprawnienia oraz umiejętności...

-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
przecież r6 jest dobra na pierwsze moto, a jak sie chłopaczyna dobrze postara to i zarejestruje ją na a1
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
motoluka napisał(a):Nikt nie zachowuje się poważnie bo temat nie jest poważny, nie zamykasz go bo zacytuję kolegę, nie jesteś modem i zamknąć możesz drzwi najwyżejKup sobie ją w odpowiednim czasie właśnie, czyli wtedy kiedy będziesz miał kasę na R6 i ubrania, uprawnienia oraz umiejętności...
ejj ejj to był mój post

Proponuję zamknąć tą błazenadę.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Boshi napisał(a):motoluka napisał(a):Nikt nie zachowuje się poważnie bo temat nie jest poważny, nie zamykasz go bo zacytuję kolegę, nie jesteś modem i zamknąć możesz drzwi najwyżejKup sobie ją w odpowiednim czasie właśnie, czyli wtedy kiedy będziesz miał kasę na R6 i ubrania, uprawnienia oraz umiejętności...
ejj ejj to był mój post
Proponuję zamknąć tą błazenadę.
zamknąć to możesz co najwyżej drzwi. nie jesteś modem.
i nie tÄ… tylko tÄ™, ale to tak na marginesie

niech odpowiednie osoby z uprawnieniami zamknie topic.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość