sprowadzenie motoru szukam
• Strona 1 z 1
sprowadzenie motoru szukam
Witam
szukam kogos z polecenia do sprowadzenia juz upatrzonego motoru z niemiec(berlin).Ktos kto pojedzie, sprawdzi motor i przywiezie w okolice warszawy.
szukam kogos z polecenia do sprowadzenia juz upatrzonego motoru z niemiec(berlin).Ktos kto pojedzie, sprawdzi motor i przywiezie w okolice warszawy.
- darnoko
- Świeżak
Ciekaw jestem co to za moto jest, że opłaca Ci się go przytargać stamtąd "na zlecenie" nie ruszając własnego tyłka. No i w dodatku żę masz jeszcze czas na czekanie i pisanie/szukanie po forach kogoś kto zrobi wszystko za Ciebie, a Niemiec trzyma go dla Polaczka 

2 x ZX6R
-
Repsol - Świeżak
Repsol napisał(a):Ciekaw jestem co to za moto jest, że opłaca Ci się go przytargać stamtąd "na zlecenie" nie ruszając własnego tyłka. No i w dodatku żę masz jeszcze czas na czekanie i pisanie/szukanie po forach kogoś kto zrobi wszystko za Ciebie, a Niemiec trzyma go dla Polaczka
nie mam czaasu jechac, musze pracowac. bardziej mi sie oplaca kogos wyslac niz samemu, tym bardziej ze nie jestem specem.
Poza tym motory powyzej 5k euro stoja w niemczech do kupienia, starocie po 1-2k eur skupuja polaczki i ruski

- darnoko
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości