Zobacz wÄ…tek - sprowadzenie motoru szukam
NAS Analytics TAG

sprowadzenie motoru szukam

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

sprowadzenie motoru szukam

Postprzez darnoko » 17/4/2012, 13:46

Witam
szukam kogos z polecenia do sprowadzenia juz upatrzonego motoru z niemiec(berlin).Ktos kto pojedzie, sprawdzi motor i przywiezie w okolice warszawy.
darnoko
Świeżak

Postprzez Repsol » 17/4/2012, 16:26

Ciekaw jestem co to za moto jest, że opłaca Ci się go przytargać stamtąd "na zlecenie" nie ruszając własnego tyłka. No i w dodatku żę masz jeszcze czas na czekanie i pisanie/szukanie po forach kogoś kto zrobi wszystko za Ciebie, a Niemiec trzyma go dla Polaczka :lol:
2 x ZX6R
Repsol
Świeżak

Postprzez darnoko » 17/4/2012, 21:27

Repsol napisał(a):Ciekaw jestem co to za moto jest, że opłaca Ci się go przytargać stamtąd "na zlecenie" nie ruszając własnego tyłka. No i w dodatku żę masz jeszcze czas na czekanie i pisanie/szukanie po forach kogoś kto zrobi wszystko za Ciebie, a Niemiec trzyma go dla Polaczka :lol:

nie mam czaasu jechac, musze pracowac. bardziej mi sie oplaca kogos wyslac niz samemu, tym bardziej ze nie jestem specem.

Poza tym motory powyzej 5k euro stoja w niemczech do kupienia, starocie po 1-2k eur skupuja polaczki i ruski :)
darnoko
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê