Kolejny smieszny artykul na Onecie
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kolejny smieszny artykul na Onecie
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wr ... omosc.html
Kilkadziesat diablow na "motorach" bez prawka terroryzuje Wroclaw xD
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
Totalnie tendencyjny i stronniczy artykuł. A z drugiej strony powiedzcie sami, czy ten ważniak (nie wiem, może to ktoś z nas na forum, może Invi, może Amahay, może Mirek
), który mówił o tym, że policja go nie dogoni nie zasługuje na kule w łeb? Nie jeden już tak mówił a potem kończył w rowie albo w kajdankach. Policjant dobrze mówił na końcu, mają motocykle nowoczesne o dobrych osiągach, i co ważne, mają dobrze (bądź co bądź) wyszkolonych kierowców tych motocykli. Nie ma pojęcia "Jestem szybszy niż policja" to nie Ameryka czy Japonia

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ta zeby bylo jeszcze gdzie uciec, po naszych drogach to na epwno mozliwe .... jest tyle autostrad ze teraz sie zastanawiam po co w ogole robilem prawko
juz jeden uciekal ostatnio to potem mame wolal, chyba wiekszosc widziala na YT;p

juz jeden uciekal ostatnio to potem mame wolal, chyba wiekszosc widziala na YT;p
Kawasaki ZX-9R Ninja
-
MonsterEnergy666 - Świeżak
MonsterEnergy666 napisał(a):
Chętnie zobaczę, nie widziałem
-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):Totalnie tendencyjny i stronniczy artykuł. A z drugiej strony powiedzcie sami, czy ten ważniak (nie wiem, może to ktoś z nas na forum, może Invi, może Amahay, może Mirek), który mówił o tym, że policja go nie dogoni nie zasługuje na kule w łeb? Nie jeden już tak mówił a potem kończył w rowie albo w kajdankach. Policjant dobrze mówił na końcu, mają motocykle nowoczesne o dobrych osiągach, i co ważne, mają dobrze (bądź co bądź) wyszkolonych kierowców tych motocykli. Nie ma pojęcia "Jestem szybszy niż policja" to nie Ameryka czy Japonia
ASR dlaczego mirka wymieniłeś, nie podejrzewał bym go o takie coś

-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
w teleexpressie było coś o motocyklistach z wrocławia ale zanim dobiegłem do TV to już się skończyło :/
myślę że chłopak już nieraz dostał wpier*dol za wygląd więc... ciekawe czy bramę już otworzył dla wroga
Kamil;) napisał(a):Coś mi się wydaje, że ten Marcin z Katowic dostanie wpie*dol.
myślę że chłopak już nieraz dostał wpier*dol za wygląd więc... ciekawe czy bramę już otworzył dla wroga

how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
ASR1927 napisał(a):Totalnie tendencyjny i stronniczy artykuł. A z drugiej strony powiedzcie sami, czy ten ważniak (nie wiem, może to ktoś z nas na forum, może Invi, może Amahay, może Mirek), który mówił o tym, że policja go nie dogoni nie zasługuje na kule w łeb? Nie jeden już tak mówił a potem kończył w rowie albo w kajdankach. Policjant dobrze mówił na końcu, mają motocykle nowoczesne o dobrych osiągach, i co ważne, mają dobrze (bądź co bądź) wyszkolonych kierowców tych motocykli. Nie ma pojęcia "Jestem szybszy niż policja" to nie Ameryka czy Japonia
w katowicach maja yamahy FJR obladowane ich dodatkowym wyposazeniem, wiec czysto matematycznie liczac byc szybszym od nich to zaden problem. Problemem jest natomiast ruch uliczny i ewentualne wsparcie.
- ZooL
- Świeżak
Re: Kolejny smieszny artykul na Onecie
zxer napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wroclaw/niebezpieczna-pasja-pedza-na-motocyklach-200-kmh,1,5105402,region-wiadomosc.html
Szczerze mówiąc to nawet nie kliknąłem na ten link. Onet to taki sam burdel na kółkach jak wp czy interia. A już totalnym mistrzem propagandy jest telewizja TVN. PROSZĘ NIE OGLĄDAĆ FAKTÓW TVN!
-
bryk77 - Stały bywalec
nie no, doskonałe. A tego kolesia, który mówił, że robienie prawa jazdy to strata czasu i pieniędzy, bo on jeździ tak szybko, że policja go i tak nie dogoni, ja bym na drzewie za jaja powiesił. Przez takich pajaców jeszcze dłuuuugo mamusie będą mówić o dawcach organów, babcie żegnać się na nasz widok, a co bardziej nerwowi kierowcy puszek spychać z drogi.
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
A ja bym byl optymista, bo wczesniej latali 300 km/h, teraz juz zaledwie dwiescie wiec wszystko zmierza w dobrym kierunku, i moze za rok lub dwa beda juz latali 100 km/h ... po piaskownicach 

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
ZooL napisał(a):
w katowicach maja yamahy FJR obladowane ich dodatkowym wyposazeniem, wiec czysto matematycznie liczac byc szybszym od nich to zaden problem. Problemem jest natomiast ruch uliczny i ewentualne wsparcie.
Stary, a pokaż mi gdzie tutaj można lecieć dłuższy czas 300km/h?! Tak jak mówiłem, jak Cię nie złapią, to skończysz w rowie. Możesz być nawet polskim Stoner'em albo Rossi'm to ktoś wjedzie w Ciebie albo zajedzie Ci drogę i policja Cię złapie. To nie gra wideo.
W grę wchodzi tylko ruch uliczny, gdzie liczą się umiejętności jednostek pościgowych. Włącza sygnały, wszyscy im zjadą, bez odrywania rąk od kierownicy wezwie wsparcie przez radio, przykuknie Twoją tablicę i koniec Twojej zabawy
-
ASR1927 - Moderator
Nie chce sie wtracac ale gardzenie osiagami fjr jest nie na miejscu poza tym przeczytanie kilku ksiazek nie jest porownywalne ze szkoleniem jakie przechodzi policja. Na nich sie nie oszczedza.
Asr nie wiem jaki mirek mialby ociekac przed policja ale chyba nie ja na moim osiolku
Asr nie wiem jaki mirek mialby ociekac przed policja ale chyba nie ja na moim osiolku

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości