jakie dysze do gażnika dellorto 28 mm ?
• Strona 1 z 1
jakie dysze do gażnika dellorto 28 mm ?
Witam
posiadam motor gilera kk 125 . w którym mam gażnik dellorto 28 mm . . mam z nim problem dławi go na niskich obrotach . i przylewa . chciałem wymienić dysze . ale niewiem jakie wchodzą do tego modelu . i jakie były by lepsze dysze żeby go tak nie muliło . z góry dziekuje pozdrawiam
takie pytania kierujemy do działu mechanika lub ewentualnie do skuterów,50'ek, 125'ek... przenoszę... kravec
posiadam motor gilera kk 125 . w którym mam gażnik dellorto 28 mm . . mam z nim problem dławi go na niskich obrotach . i przylewa . chciałem wymienić dysze . ale niewiem jakie wchodzą do tego modelu . i jakie były by lepsze dysze żeby go tak nie muliło . z góry dziekuje pozdrawiam
takie pytania kierujemy do działu mechanika lub ewentualnie do skuterów,50'ek, 125'ek... przenoszę... kravec
- gilera1542
- Świeżak
poszukaj ksiazki serwisowej do swojego modelu, i sprawdź jaka dysza idzie fabryczna. jezeli nie masz zrobionego mega tuningu to dysza powinna byc oryginalnej wielkosci. a dławienia itp są spowodowane czyms innym
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
do tego nie ma servisowki, a raczej ciezko znalsc...
szukaj servisowek do takich gilerek jak sp01 sp01 mxr rx rc rcr cougar wiekszosc tych silnikow to to samo... sam mam sp01 ale nie jestem w stanie powiedziec jaka to ma dysze
a ty napisz jaka masz?
szukaj servisowek do takich gilerek jak sp01 sp01 mxr rx rc rcr cougar wiekszosc tych silnikow to to samo... sam mam sp01 ale nie jestem w stanie powiedziec jaka to ma dysze

a ty napisz jaka masz?
- tomera
- Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości