[Aktualności] Tom Sykes pojedzie sam w Assen
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Tom Sykes pojedzie sam w Assen
Dyskusja na temat: Tom Sykes pojedzie sam w Assen
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Tom Sykes pojedzie sam w Assen
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Tom Sykes pojedzie sam w Assen
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Szkoda że Lascorz miał taki wypadek jednak myśle że to Tom Sykes jest kluczowy dla Kawasaki gdyż to on był najbardziej odpowiedzialny za projekt nowej zx10r i to on potrafi na niej jezdzic najszybciej. Ciekaw jestem po kogo sięgnie kawasaki na przyszły sezon może ktoś z satelickiego teamu pedercini albo foret lub Sofuoglu z WSS, jest jeszcze Loris Baz z Stocków 1000.<br><hr>Ghost
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
raczej chyba po kogo sięgną jeszcze w tym sezonie.Napewno nie jakiegoś przeciętniaka,to musi być ktoś kto będzie mógł realnie dotrzymac kroku Sykesowi.Co do Lascorza to jakoś mam złe przeczucia i jednoczesnie nadzieje,że grubo się myle.Joan! Cały motocyklowy świat i nie tylko jest z Tobą.<br><hr>MarcinKomentatorzy napisał(a):Szkoda że Lascorz miał taki wypadek jednak myśle że to Tom Sykes jest kluczowy dla Kawasaki gdyż to on był najbardziej odpowiedzialny za projekt nowej zx10r i to on potrafi na niej jezdzic najszybciej. Ciekaw jestem po kogo sięgnie kawasaki na przyszły sezon może ktoś z satelickiego teamu pedercini albo foret lub Sofuoglu z WSS, jest jeszcze Loris Baz z Stocków 1000.<br><hr>Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W tym sezonie cięzko im bedzie znalesc kogokolwiek bo wiekszosc zawodników ma podpisane kontrakty z innymi producentami. Pewnie zastąpi go narazie jakiś jezdziec testowy bo jak wczesniej mówilem lascorz nie liczył sie zbytnio dla kawasaki bo jego wyniki nie były najlepsze. <br><hr>GhostKomentatorzy napisał(a):Szkoda że Lascorz miał taki wypadek jednak myśle że to Tom Sykes jest kluczowy dla Kawasaki gdyż to on był najbardziej odpowiedzialny za projekt nowej zx10r i to on potrafi na niej jezdzic najszybciej. Ciekaw jestem po kogo sięgnie kawasaki na przyszły sezon może ktoś z satelickiego teamu pedercini albo foret lub Sofuoglu z WSS, jest jeszcze Loris Baz z Stocków 1000.<br><hr>Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):raczej chyba po kogo sięgną jeszcze w tym sezonie.Napewno nie jakiegoś przeciętniaka,to musi być ktoś kto będzie mógł realnie dotrzymac kroku Sykesowi.Co do Lascorza to jakoś mam złe przeczucia i jednoczesnie nadzieje,że grubo się myle.Joan! Cały motocyklowy świat i nie tylko jest z Tobą.<br><hr>Marcin<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a może siegną po jakiegos pedała typu Biaggi albo Rossi,jak myślisz ghosteczku?<br><hr>zzKomentatorzy napisał(a):Szkoda że Lascorz miał taki wypadek jednak myśle że to Tom Sykes jest kluczowy dla Kawasaki gdyż to on był najbardziej odpowiedzialny za projekt nowej zx10r i to on potrafi na niej jezdzic najszybciej. Ciekaw jestem po kogo sięgnie kawasaki na przyszły sezon może ktoś z satelickiego teamu pedercini albo foret lub Sofuoglu z WSS, jest jeszcze Loris Baz z Stocków 1000.<br><hr>Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie trzaba siegac po takich pedałków którzy wołaja sobie miliony na kontrakcie a efektów nie ma. Są inne młode talenty... <br><hr>GhostKomentatorzy napisał(a):Szkoda że Lascorz miał taki wypadek jednak myśle że to Tom Sykes jest kluczowy dla Kawasaki gdyż to on był najbardziej odpowiedzialny za projekt nowej zx10r i to on potrafi na niej jezdzic najszybciej. Ciekaw jestem po kogo sięgnie kawasaki na przyszły sezon może ktoś z satelickiego teamu pedercini albo foret lub Sofuoglu z WSS, jest jeszcze Loris Baz z Stocków 1000.<br><hr>Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):a może siegną po jakiegos pedała typu Biaggi albo Rossi,jak myślisz ghosteczku?<br><hr>zz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a Stoner ghosteczku,Stoner! Też pedał a zobacz jaki talent...Komentatorzy napisał(a):Szkoda że Lascorz miał taki wypadek jednak myśle że to Tom Sykes jest kluczowy dla Kawasaki gdyż to on był najbardziej odpowiedzialny za projekt nowej zx10r i to on potrafi na niej jezdzic najszybciej. Ciekaw jestem po kogo sięgnie kawasaki na przyszły sezon może ktoś z satelickiego teamu pedercini albo foret lub Sofuoglu z WSS, jest jeszcze Loris Baz z Stocków 1000.<br><hr>Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):a może siegną po jakiegos pedała typu Biaggi albo Rossi,jak myślisz ghosteczku?<br><hr>zz<br>Komentatorzy napisał(a):Nie trzaba siegac po takich pedałków którzy wołaja sobie miliony na kontrakcie a efektów nie ma. Są inne młode talenty... <br><hr>Ghost<br>
<br><hr>oz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mądraliński oz zz, spuść że se z krzyża bo chyba jakiś pedał ci go zapełnił skoro tak "pedalisz" na forum<br><hr>bartKomentatorzy napisał(a):Szkoda że Lascorz miał taki wypadek jednak myśle że to Tom Sykes jest kluczowy dla Kawasaki gdyż to on był najbardziej odpowiedzialny za projekt nowej zx10r i to on potrafi na niej jezdzic najszybciej. Ciekaw jestem po kogo sięgnie kawasaki na przyszły sezon może ktoś z satelickiego teamu pedercini albo foret lub Sofuoglu z WSS, jest jeszcze Loris Baz z Stocków 1000.<br><hr>Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):a może siegną po jakiegos pedała typu Biaggi albo Rossi,jak myślisz ghosteczku?<br><hr>zz<br>Komentatorzy napisał(a):Nie trzaba siegac po takich pedałków którzy wołaja sobie miliony na kontrakcie a efektów nie ma. Są inne młode talenty... <br><hr>Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):a Stoner ghosteczku,Stoner! Też pedał a zobacz jaki talent...
<br><hr>oz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zapytaj lepiej ghosteczka ,to dopiero znawca pedałów<br><hr>zzKomentatorzy napisał(a):Szkoda że Lascorz miał taki wypadek jednak myśle że to Tom Sykes jest kluczowy dla Kawasaki gdyż to on był najbardziej odpowiedzialny za projekt nowej zx10r i to on potrafi na niej jezdzic najszybciej. Ciekaw jestem po kogo sięgnie kawasaki na przyszły sezon może ktoś z satelickiego teamu pedercini albo foret lub Sofuoglu z WSS, jest jeszcze Loris Baz z Stocków 1000.<br><hr>Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):a może siegną po jakiegos pedała typu Biaggi albo Rossi,jak myślisz ghosteczku?<br><hr>zz<br>Komentatorzy napisał(a):Nie trzaba siegac po takich pedałków którzy wołaja sobie miliony na kontrakcie a efektów nie ma. Są inne młode talenty... <br><hr>Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):a Stoner ghosteczku,Stoner! Też pedał a zobacz jaki talent...
<br><hr>oz<br>Komentatorzy napisał(a):Mądraliński oz zz, spuść że se z krzyża bo chyba jakiś pedał ci go zapełnił skoro tak "pedalisz" na forum<br><hr>bart<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mały i głupi jeszcze jestes anonimowy cwaniaku.<br><hr>Black-GhostKomentatorzy napisał(a):Szkoda że Lascorz miał taki wypadek jednak myśle że to Tom Sykes jest kluczowy dla Kawasaki gdyż to on był najbardziej odpowiedzialny za projekt nowej zx10r i to on potrafi na niej jezdzic najszybciej. Ciekaw jestem po kogo sięgnie kawasaki na przyszły sezon może ktoś z satelickiego teamu pedercini albo foret lub Sofuoglu z WSS, jest jeszcze Loris Baz z Stocków 1000.<br><hr>Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):a może siegną po jakiegos pedała typu Biaggi albo Rossi,jak myślisz ghosteczku?<br><hr>zz<br>Komentatorzy napisał(a):Nie trzaba siegac po takich pedałków którzy wołaja sobie miliony na kontrakcie a efektów nie ma. Są inne młode talenty... <br><hr>Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):a Stoner ghosteczku,Stoner! Też pedał a zobacz jaki talent...
<br><hr>oz<br>Komentatorzy napisał(a):Mądraliński oz zz, spuść że se z krzyża bo chyba jakiś pedał ci go zapełnił skoro tak "pedalisz" na forum<br><hr>bart<br>Komentatorzy napisał(a):zapytaj lepiej ghosteczka ,to dopiero znawca pedałów<br><hr>zz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości