Jeden z czterech
• Strona 1 z 1
Jeden z czterech
Witam. Pilnie poszukuje opinii na temat motocykli. Prosze o zaznaczenie swoich głosów.
- pilot
- Świeżak
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
A moim zdaniem Grubas i spazz - 1:1
FZRa jest podobno droga w serwisie i ma wadliwe regulatory napięcia, o Kawie mogę napisać tylko tyle, że mówią, że się psuje, ale ja swojej nigdy nie popsułem (w sumie tylko 8000km, ale bezawaryjne i bezserwisowe oprócz oleju i filtra) poza tym hałasuje na zimno łańcuszek (między wałem a sprzęgłem). Honda to legenda bezawaryjności, a gixer inna klasa. chociaż z Cebrą podobno porównywalny w ocenie ogólnej.
Za całokształt stawiam na CBR.
Ale jeśli faktycznie chodzi o zbiór ogóra to najważniejszy jest dobry rider. Taki nie za izirajder coby plony przed zbiorem nie skisły

FZRa jest podobno droga w serwisie i ma wadliwe regulatory napięcia, o Kawie mogę napisać tylko tyle, że mówią, że się psuje, ale ja swojej nigdy nie popsułem (w sumie tylko 8000km, ale bezawaryjne i bezserwisowe oprócz oleju i filtra) poza tym hałasuje na zimno łańcuszek (między wałem a sprzęgłem). Honda to legenda bezawaryjności, a gixer inna klasa. chociaż z Cebrą podobno porównywalny w ocenie ogólnej.
Za całokształt stawiam na CBR.
Ale jeśli faktycznie chodzi o zbiór ogóra to najważniejszy jest dobry rider. Taki nie za izirajder coby plony przed zbiorem nie skisły

-
Grzybu - Bywalec
- mateo Fazer 600
- Świeżak
mateo Fazer 600 napisał(a):cbr 600 f2 bynajmnie bo suzi gsxr 750 to suzuki a nie honda a honda to honda!!!
"Honda to honda..." tzn ze co np, jedzie bez paliwa?,a może jak w nieustraszonym?-mowisz do zegarka " Honda przyjezdzaj" i ona sie zjawia?
Opowiedz nam o tym,to takie ekscytujace

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
ja bym tą całą dzieciarnie.. no wiecie
i skończyłoby się że honda naprawia się sama wieczorem w garażu, sama płaci na stacji benzynowej, sama robi sobie przegląd, jej silnik może przejechać przez całe alpy na maksymalnych obrotach na pierwszym biegu, można nią walnąć w czołg i peknie mu lufa a rama hondy pozostanie nietknięta. Tylko trzeba uważać żeby przy myciu nie zmyć naklejek hondy.
Acha jakbym ja kupywał cbr600 szczególnie F2-F3 to czułbym się tak jakbym kupywał używanego lanosa na gazie.

Acha jakbym ja kupywał cbr600 szczególnie F2-F3 to czułbym się tak jakbym kupywał używanego lanosa na gazie.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
nie trybie ludzi ktorzy chca porownac 3x 600cm z 750cm..
Do cholery, co to nie robili gsxr 600?
Tak ja w innym temacie koles zestawia 600tki z litrem..
Co do ch..., czy logiczniejsze myslenie niektorych omija szerokim lukiem?
Czy to chodzi o to, ze jak ktos sie zapyta jaki masz moto to powiesz z duma 750??
Do cholery, co to nie robili gsxr 600?
Tak ja w innym temacie koles zestawia 600tki z litrem..
Co do ch..., czy logiczniejsze myslenie niektorych omija szerokim lukiem?
Czy to chodzi o to, ze jak ktos sie zapyta jaki masz moto to powiesz z duma 750??
- open
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości