[biblioteka] Motocykle, którymi chcesz się...
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Jak dla mnie Honda VFR RC30, GoldWing, Yamaha R7, Triumph Speed Triple i Suzuki GSX 1400, to by były przeżycia. <br><hr>Diver
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chyba nie ma motocyklisty, który nie chciałby się choć raz w życiu przejechać Dodge'em Tomahawkiem - ja na pewno bym chciał! Aha, zapomniałem dodać, że jestem "nudnym księgowym"
Nie wiem skąd ten głupi stereotyp, że księgowy to musi być nudziarz - i już pomijam fakt, że są różni księgowi (ja np. pracuję dla funduszu inwestycyjnego, bardzo ciekawa praca).
Co do artykułu, to tytuł powinien zawierać słowo "chciałbyś" a nie "chcesz", ponieważ to lepiej ilustruje znikomą szansę
<br><hr>PinKee

Co do artykułu, to tytuł powinien zawierać słowo "chciałbyś" a nie "chcesz", ponieważ to lepiej ilustruje znikomą szansę

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Miśku, a gdzie XR 650, X jedenasty, B-King, K1300R... Może nie jeździłeś, a warto!
Kurcze, widzę że posucha z tematami przed sezonem
<br><hr>X-fan
Kurcze, widzę że posucha z tematami przed sezonem

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeździłem wszystkimi, które wymieniłeś. Wszystkie ok, ale nie jako materiał na przedśmiertną jazdęKomentatorzy napisał(a):Miśku, a gdzie XR 650, X jedenasty, B-King, K1300R... Może nie jeździłeś, a warto!
Kurcze, widzę że posucha z tematami przed sezonem<br><hr>X-fan<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Boczo, wez napisz jakis konkretny artykul, a nie wymyslasz ktory najlepszy, ktory urywa dup. , a na ktory wszyscy sie slinia. Ty faktycznie jestes specem od pisania na kazdy temat jaki ci podrzuca, tylko co z tego? Dobrze sie to czytalo ladnych pare art. wstecz, ale teraz ani to smieszne, ani pomocne.<br><hr>J
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Skoro piszesz artykuły powinni od ciebie wymagac conajmniej znajomosci generacji danego modelu który opisujesz. Kare ci wymierzono ale niewłasciwe zdjecie jak było tak jest :-/<br><hr>Black-GhostKomentatorzy napisał(a):Co do niescisłosci dodam że w zdjeciach jest foto zx10r ale II generacji a nie wspomnianej w artykule I gen. Dlaczego?? :-/<br><hr>Black-Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):Pomyłka. Już wymierzono mi karę<br><hr>Boczo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kawasaki z1000sx chyba załatwia tą lukę?<br><hr>emkaKomentatorzy napisał(a):Wg mnie brakuje na rynku maszyny typu cbr f4i z mocnym litrowym silnikiem. Uniwersalnośc tego motocykla pozwala na jazde w każdych warunkach; od toru po slubne defilady i turystyczne wojaże, ale zawsze męczył niedobór mocy, w obecnych czasach silnik np z CBF 1000 załatwił by sprawe a dzieki sylwetce i gabarytom maszyny jazda bylaby mega frajda.<br><hr>stefan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panie Autorze Boczo, więcej ognia! Bo cósik ostatnio jakiś uładzony Twój styl się zrobił. W dobrej zupie musi być pieprz.<br><hr>EasyXJR
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mnie urwał by d.pę Y2K. Mamy chociaż jeden taki w Polsce? Za przejażdżkę tym potworem oddam nerkę!!!<br><hr>chris
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ukrzyżować Bocza!!!! Wyluzuj i ciesz się, że Ty wiedziałeśKomentatorzy napisał(a):Co do niescisłosci dodam że w zdjeciach jest foto zx10r ale II generacji a nie wspomnianej w artykule I gen. Dlaczego?? :-/<br><hr>Black-Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):Pomyłka. Już wymierzono mi karę<br><hr>Boczo<br>
Komentatorzy napisał(a):Skoro piszesz artykuły powinni od ciebie wymagac conajmniej znajomosci generacji danego modelu który opisujesz. Kare ci wymierzono ale niewłasciwe zdjecie jak było tak jest :-/<br><hr>Black-Ghost<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Uklęknij w kościeleKomentatorzy napisał(a):lepiej napiszcie jak zejsc na kolano<br><hr>suzuki fan<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hahahhahhaha dobre to<br><hr>tuskutuskuKomentatorzy napisał(a):lepiej napiszcie jak zejsc na kolano<br><hr>suzuki fan<br>Komentatorzy napisał(a):Uklęknij w kościele<br><hr>XX<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Boczo, litości... Kolejny art z serii "Lepiej napisalibyście jak zejść na kolano, a nie takie bzdury!"?? Naprawdę? Poza tym o ile wiem, to facetom, których stać na Vmaxa i którzy go jeszcze przy okazji ogarniają laski same wskakują do łóżka. Nie podoba mi się. Do rzeczy jednak: dawka konstryktywnej krytyki. NA LITOŚĆ BOSKĄ!!! Czy Wy, ścigaczu, to czym Wy jesteście? Portalem motocyklowym, czy jak? Naprawdę. Jak to jest, że są w polsce redakcje i ludzie (ok, redakcja i człowiek), któzy mogą pojechac testować Panigale na torze? Jak to jest, że mają dostęp do fabrycznych SBK i SuperSportów fabrycznych zespołów z WSBK? Dlaczego oni mogą, a nikt inny w polsce nie? Zrobilibyście chociaż test czegokolwiek. Hulajnogi, dajmy na to. Scigacz i Motogen ostatnio publikuje tylko informacje prasowe, albo newsy w stylu "podnieśli opłaty za przejazd autostradą", a ścigacz dodatkowo publikuje felietony (?) Bocza. No fajnie, tylko... nie o to chodzi. Prasę motocyklową, poza Motormanią, przemilczę, bo to dno totalne: jedni robią przedurki od niemców, gdzie opisują wyprawę za wschodnią granicę, czyli do Polski, a na mapie u nich nie ma nawet ukrainy, a drudzy są respiratorami sztucznie utrzymywani przy życiu - z, pożal się boże, Dziawerem na czele. A ja chcę innego punktu widzenia! Nie chcę być skazany tylko na czytanie Motormani i chcę z czymś ich opinię zderzyć, ale nie ma z czym... Jak nie macie ludzi, którzy pójdą do importera prosić o nowe S1000RR do testu i testować, to dajcie znać, pojadę i wytargam dla was ten motocykl. Mogę go nawet sam przetestować i opisac. Ale róbcie coś!!! Żmijo, jesteś, zgodnie z Twoim FBowym profilem "President" Ścigacza, więc weźcie się w końcu do roboty. PISAĆ, PISAĆ i TESTOWAĆ!! I w gdzieś mam to, że Modeka wypuściła nową linię odzieży, która gwarantuje ochronę i nadaje się do jazdy w temp 8-12st C i wilgotności max 69,6%, bo ja więcej to przemaka. Czy to naprawdę jest takie fajne? Nie chcę czytać czym ktoś, kto z butelki po Coca-coli dorabia błotnik do SV, bo mu zalewa fajkę w deszcu, chciałby się bujnąć zanim kojfnie. MAM TO GDZIEŚ. Myślicie, że czytelnicy nie mają swoich list w stylu "idealny garaż na 10 motocykli", albo "czym się karnąć zanim kipnę"? Oni by chcieli wiedzieć jak ustawić zawiechę, SAG, jak Panigale idzie do odcinki, i kiedy wlać do hebli płyn hamulcowy RBF, a nie zwykły i po co. A nie o rekordowej sprzedaży BMW w pierwszym kwartale albo o Schubert Mobility. Naprawdę. Jak nie chcecie testować nowych motocykli, bo np uważacie, że są brzydkie i kolorami nie pasują wam do bielizny, to testujcie używane. Np z zakresu 10-20tyś, czyli to, co ludzie kupują najchętniej. Dołączcie do tego opinię użytkowników i jakiegoś warsztatu, ceny nowych np tarcz sprzęgła, czy innego łańcuszka rozrządu i powstanie fajna rzecz, z której ludzie będą zadowoleni. Chyba, ze dalej chcecie pisać farmazony...<br><hr>Kuba Ż
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Boczo, litości... Kolejny art z serii "Lepiej napisalibyście jak zejść na kolano, a nie takie bzdury!"?? Naprawdę? Poza tym o ile wiem, to facetom, których stać na Vmaxa i którzy go jeszcze przy okazji ogarniają laski same wskakują do łóżka. Nie podoba mi się. Do rzeczy jednak: dawka konstryktywnej krytyki. NA LITOŚĆ BOSKĄ!!! Czy Wy, ścigaczu, to czym Wy jesteście? Portalem motocyklowym, czy jak? Naprawdę. Jak to jest, że są w polsce redakcje i ludzie (ok, redakcja i człowiek), któzy mogą pojechac testować Panigale na torze? Jak to jest, że mają dostęp do fabrycznych SBK i SuperSportów fabrycznych zespołów z WSBK? Dlaczego oni mogą, a nikt inny w polsce nie? Zrobilibyście chociaż test czegokolwiek. Hulajnogi, dajmy na to. Scigacz i Motogen ostatnio publikuje tylko informacje prasowe, albo newsy w stylu "podnieśli opłaty za przejazd autostradą", a ścigacz dodatkowo publikuje felietony (?) Bocza. No fajnie, tylko... nie o to chodzi. Prasę motocyklową, poza Motormanią, przemilczę, bo to dno totalne: jedni robią przedurki od niemców, gdzie opisują wyprawę za wschodnią granicę, czyli do Polski, a na mapie u nich nie ma nawet ukrainy, a drudzy są respiratorami sztucznie utrzymywani przy życiu - z, pożal się boże, Dziawerem na czele. A ja chcę innego punktu widzenia! Nie chcę być skazany tylko na czytanie Motormani i chcę z czymś ich opinię zderzyć, ale nie ma z czym... Jak nie macie ludzi, którzy pójdą do importera prosić o nowe S1000RR do testu i testować, to dajcie znać, pojadę i wytargam dla was ten motocykl. Mogę go nawet sam przetestować i opisac. Ale róbcie coś!!! Żmijo, jesteś, zgodnie z Twoim FBowym profilem "President" Ścigacza, więc weźcie się w końcu do roboty. PISAĆ, PISAĆ i TESTOWAĆ!! I w gdzieś mam to, że Modeka wypuściła nową linię odzieży, która gwarantuje ochronę i nadaje się do jazdy w temp 8-12st C i wilgotności max 69,6%, bo ja więcej to przemaka. Czy to naprawdę jest takie fajne? Nie chcę czytać czym ktoś, kto z butelki po Coca-coli dorabia błotnik do SV, bo mu zalewa fajkę w deszcu, chciałby się bujnąć zanim kojfnie. MAM TO GDZIEŚ. Myślicie, że czytelnicy nie mają swoich list w stylu "idealny garaż na 10 motocykli", albo "czym się karnąć zanim kipnę"? Oni by chcieli wiedzieć jak ustawić zawiechę, SAG, jak Panigale idzie do odcinki, i kiedy wlać do hebli płyn hamulcowy RBF, a nie zwykły i po co. A nie o rekordowej sprzedaży BMW w pierwszym kwartale albo o Schubert Mobility. Naprawdę. Jak nie chcecie testować nowych motocykli, bo np uważacie, że są brzydkie i kolorami nie pasują wam do bielizny, to testujcie używane. Np z zakresu 10-20tyś, czyli to, co ludzie kupują najchętniej. Dołączcie do tego opinię użytkowników i jakiegoś warsztatu, ceny nowych np tarcz sprzęgła, czy innego łańcuszka rozrządu i powstanie fajna rzecz, z której ludzie będą zadowoleni. Chyba, ze dalej chcecie pisać farmazony...<br><hr>Kuba Ż
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja nawet nie czytam bo jak widzę autora to wiadomo o co chodzi. Ja bym przed śmiercią polatał na SU27 bo F16 do **** są<br><hr>spaelolog
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moto Guzzi MGS-01 <a href="http://www.youtube.com/watch?v=bOSr_xmJ7jM&feature=related" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=bOSr_xmJ7jM&feature=related</a> i można odejść w pokoju<br><hr>bart
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A co z opcja swap silnika z 929/954? kosztowne ale podobno do zrobienia<br><hr>JDKomentatorzy napisał(a):Wg mnie brakuje na rynku maszyny typu cbr f4i z mocnym litrowym silnikiem. Uniwersalnośc tego motocykla pozwala na jazde w każdych warunkach; od toru po slubne defilady i turystyczne wojaże, ale zawsze męczył niedobór mocy, w obecnych czasach silnik np z CBF 1000 załatwił by sprawe a dzieki sylwetce i gabarytom maszyny jazda bylaby mega frajda.<br><hr>stefan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości