RozrzÄ…d Yamaha r6 2002
• Strona 1 z 1
RozrzÄ…d Yamaha r6 2002
Witam,
Mam kilka pytań. Kupilem ostatnio Yamahe r6 z 2002 roku. Na zimnym silniku po odpaleniu wszystko spoko, jak silnik sie rozgrzeje tak mniej wiecej do 60C, zaczyna strasznie hałasować rozrząd. Sprzedawca/znajomy, powiedzial mi ze mechanik mu powiedzial ze to normalne w r6 ze rozrząd tak halasuje i ze nawet jak go zmienie to po 2-3 tys km, znowu bedzie to samo.
Mozecie mi powiedziec jak to w koncu jest? Czy to prawda co mowi mechanik?
A moze ten rozrzad jest juz do niczego?
Motocykl ma przejechane 24tys, ale wiadomo, raczej malo prawdziwe. Przyjechal z wloch, w Polsce nie byl uzytkowany jeszcze
Mam kilka pytań. Kupilem ostatnio Yamahe r6 z 2002 roku. Na zimnym silniku po odpaleniu wszystko spoko, jak silnik sie rozgrzeje tak mniej wiecej do 60C, zaczyna strasznie hałasować rozrząd. Sprzedawca/znajomy, powiedzial mi ze mechanik mu powiedzial ze to normalne w r6 ze rozrząd tak halasuje i ze nawet jak go zmienie to po 2-3 tys km, znowu bedzie to samo.
Mozecie mi powiedziec jak to w koncu jest? Czy to prawda co mowi mechanik?
A moze ten rozrzad jest juz do niczego?
Motocykl ma przejechane 24tys, ale wiadomo, raczej malo prawdziwe. Przyjechal z wloch, w Polsce nie byl uzytkowany jeszcze
- nemroth
- Świeżak
jedz do mechanika niezależnego pewnie gdzie jakis w twojej okolicy jest i co to znaczy bardzo halasuje ?
nagraj wrzuc na youtube
nagraj wrzuc na youtube
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
Dopierio spojrzalem ze to nie ten dzial, przepraszam, prosze o przeniesienie.
Tak jak mowilem do 60c cisza, potem zaczyna dosyc glosno rzęzić, glosno mowie tutaj ze nie trzeba sie przysluchiwac zeby go uslyszec, tylko wybija sie poza dzwiek motocykla
Tak jak mowilem do 60c cisza, potem zaczyna dosyc glosno rzęzić, glosno mowie tutaj ze nie trzeba sie przysluchiwac zeby go uslyszec, tylko wybija sie poza dzwiek motocykla
- nemroth
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości