yamaha xj 750 maxim problem
• Strona 1 z 1
yamaha xj 750 maxim problem
witam koledzy mój problem polega na tym ze moja xj raz pali na 4 raz na 3 cyl
pierwszy cyl od prawej strony raz chodzi raz nie chodzi iskra jest ok próbowałem na różnych swiecach i jest tak samo zalewa sie tak jak by dostawała za dużo paliwa i powietrza sprawdzałem pływak i jest ok nie nabiera paliwa zaworek jest nowy nie wiem co może być przyczyną
pierwszy cyl od prawej strony raz chodzi raz nie chodzi iskra jest ok próbowałem na różnych swiecach i jest tak samo zalewa sie tak jak by dostawała za dużo paliwa i powietrza sprawdzałem pływak i jest ok nie nabiera paliwa zaworek jest nowy nie wiem co może być przyczyną

suzuki K8 1000 moje oczko Honda cr 250 r
yamaha wr 450
yamaha wr 450
- honda185t
- Świeżak
sprawdzałem kilka razy myślałem ze to idzie przewodem wymieniłem go i świece na nowe ale to nie pomogło wymieniłem zaworki na nowe też nie pomogło bardzo dziwny przypadek miałem je wyciągnięte i sprawdzałem czy nie leci paliwo i też nie leciało . ciśnienie w cyl też jest ok czy może łapać na króćcu lewe powietrze ???? ale wydaje mi sie że wtedy skakał by na obrotach i by nie zalewało
suzuki K8 1000 moje oczko Honda cr 250 r
yamaha wr 450
yamaha wr 450
- honda185t
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości