Pierwszy Motocykl 50 ccm.
• Strona 1 z 1
Pierwszy Motocykl 50 ccm.
Witam, chciałbym zakupić pierwszy motorower narazie posiadam tylko skuter niestety już mi nie wystarcza. Mam 15 lat 176 wzrostu myślałem nad Yamaha Tzr 50, Aprilia Rs 50 oba motorki mi się podobają stara rs jak i nowa. Mam do przeznaczenia 4-5 tys zł zależy od tego co się trafi. Motocykl najlepiej żeby ładnie się prezętował nie porysowane plastiki nie połamane itp.
[/b]Dlatego proszę was abyście mi poszukali na allegro takowych motocykli w dobrym stanie:) Dzięki !
Przenoszę..
komarcc
[/b]Dlatego proszę was abyście mi poszukali na allegro takowych motocykli w dobrym stanie:) Dzięki !
Przenoszę..
komarcc
- kuba37908
- Świeżak
- kuba37908
- Świeżak
A może Derbi GPR?
http://otomoto.pl/derbi-gpr-racing-M3063453.html
http://otomoto.pl/derbi-gpr-racing-M3063453.html
- motomana
- Świeżak
Co by tu można powiedzieć o tej Tzr.
Ładnie jest zrobiona. Ślimakiem nie ma co sie przejmować bo jest to wada wszystkich Tzr.
Myślę, że cena dobra. Jak będziesz oglądał zwróć uwagę czy jedzie prosto. Nie jest to oryginalne malowanie wiec nie wiadomo z jakiego powodu była przemalowana. Szlif, może jakiś większy dzwon.
Ładnie jest zrobiona. Ślimakiem nie ma co sie przejmować bo jest to wada wszystkich Tzr.
Myślę, że cena dobra. Jak będziesz oglądał zwróć uwagę czy jedzie prosto. Nie jest to oryginalne malowanie wiec nie wiadomo z jakiego powodu była przemalowana. Szlif, może jakiś większy dzwon.
- danioxbb
- Świeżak
ja mam czarna TZR na zlotych felgach i lubie czasem wychodzic tylko po to zeby popatrzec na nia bo jest przepiekna, wybralem ja tez ze wzgledu niezawodnosc, ufam tylko japonskim projektom i konstrukcjom bez wzgledu na to gdzie sa produkowane (np TZR w hiszpanii), ewentualnie Bmw, ale ten nie ma 50tek
-
danielvlv - Świeżak
Mamy Ci znaleźć motocykl w dobrym stanie.
A nie można tak porostu odpalić sobie allegro i poprzeglądać.
wizualnie każdy może ocenić motocykl nawet Ty.
Jeśli chodzi o techniczne sprawy no to raczej wszystko wychodzi przy oględzinach. Odpal sobie stronke gdzie masz oryginalne malowania na dany rok to możesz rozpoznać chociaż czy motocykl był np malowany, na oponki spójrz, felgi, w Tzr czy amortyzator jest w dobrym kolorze do danego rocznika.
A nie można tak porostu odpalić sobie allegro i poprzeglądać.

Jeśli chodzi o techniczne sprawy no to raczej wszystko wychodzi przy oględzinach. Odpal sobie stronke gdzie masz oryginalne malowania na dany rok to możesz rozpoznać chociaż czy motocykl był np malowany, na oponki spójrz, felgi, w Tzr czy amortyzator jest w dobrym kolorze do danego rocznika.
- danioxbb
- Świeżak
moim zdaniem to by był dobry zipp quantum R. jest to skuter z tego co wiem z wytrzymały prostym i elastycznym silnikiem...sam mam zipp quantum (z 2005 r.) i jestem z niego b.zadowolony...mieszkam na wsi wie c i mam gdzie przycisnac nim i wogole prosty w naprawie.....minusem ich sa słabe plastiki zwłaszcza pod nogami...gdy pi..... mocno noga jako pasazer to zwali ci sie gwint i musisz albo drutem jako wiazac albo nowy plastik
Jeśli nie masz odpowiedniej wiedzy, by wnieść coś mądrego do tematu, to lepiej nic nie pisz.
Otrzymujesz ostrzeżenie
komarcc
Jeśli nie masz odpowiedniej wiedzy, by wnieść coś mądrego do tematu, to lepiej nic nie pisz.
Otrzymujesz ostrzeżenie
komarcc
SeBa
- seba_98
- Świeżak
Hmm takie cos? pewnie co do ceny szlo by sie z nim dogadać
http://tablica.pl/oferta/beta-rr-70-50- ... DX5Ox.html
http://tablica.pl/oferta/beta-rr-70-50- ... DX5Ox.html
- 19szsz95
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm