Barton Fighter 50 vs Romet Zetka 50 vs Romet Router 50ws
• Strona 1 z 1
Barton Fighter 50 vs Romet Zetka 50 vs Romet Router 50ws
Witam . zalozylem ten temat poniewaz chce sie dowiedziec co kupic . 3 motocykle kosztuja prawie tyle samo ale nie wiem ktory z nich wybrac . Aktualnie najbardziej podoba mi sie barton fighter poniewaz jest on bardazo ladny i ma efektowny dzwiek . A co wy na to ? . Mam Skuter Zipp Storm ale jego zostawie dla taty a ja chce sie przesiasc na biegowka dodam ze mam 14 lat ;pp
- metalic
- Świeżak
To jest wszystko i to samo, tutaj wystarczy tylko patrzeć na Wygląd i cene
Ale patrzÄ…c na wyglÄ…d najbardziej podoba mi sie Zetka
A tak wgl do ilu ma być ten motor ? Bo może cos ciekawszego da się znaleźć

Ale patrzÄ…c na wyglÄ…d najbardziej podoba mi sie Zetka

A tak wgl do ilu ma być ten motor ? Bo może cos ciekawszego da się znaleźć
Benzyna we krwi, wiatr we włosach....
-
blazejvs125 - Świeżak
@blazejvs125 Nie masz racji i według mnie wybrałbyś najgorzej. Wszystkie z wymienionych będą miały identyczny dźwięk. Różnią się masywnością baku. Pod względem mechanicznym patrz aby cylinder był poziomo w przyszłości zrozumiesz dlaczego.
Na PW wysłałem ci wiadomość.
Na PW wysłałem ci wiadomość.
- czestersss
- Świeżak
Jak Patrzyłem na allegro to Barton Tzr ma Silniki z Cylindrem poziomym, ale na allegro zauważyłem że Zetka także ma poziome cylindry 50cm3
-
blazejvs125 - Świeżak
-
blazejvs125 - Świeżak
Ja sie tak nie znam na mechanice, więc nie wiem co ma za różnice pionowy, poziomy. Przystosowuje sie do tego co napisał kolega wyżej, więc polecałem nowe motory z cylindrem pionowym 

-
blazejvs125 - Świeżak
Moim zdaniem to, że lepszy jest silnik z pionowym cylindrem to taki trochę mit, kiedyś tak było, ale w dzisiejszych czasach to raczej bez różnicy.
Wejdź na forum każdego z tym motocykli i czytaj o ich wadach, ten który będzie miał ich najmniej, będzie najlepszym wyborem.
Wejdź na forum każdego z tym motocykli i czytaj o ich wadach, ten który będzie miał ich najmniej, będzie najlepszym wyborem.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
shake27 napisał(a):Co wy mówicie cylindry w poziomie to gó***. Dzwoniłem do serwisu i w pionie jest lepszy.
To mało się dowiedziałeś. Poszukaj dokładnie minusów tych pionowych cylindrów zetek to zmienisz zdanie.
@DOWN Ja pierole. Fajnie, ze mnie uświadomiłeś...
Ostatnio edytowano 7/4/2012, 19:25 przez czestersss, łącznie edytowano 1 raz
- czestersss
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości