Zobacz wątek - demontaż skrzyni biegów yamaha fzr 600 r
NAS Analytics TAG

demontaż skrzyni biegów yamaha fzr 600 r

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

demontaż skrzyni biegów yamaha fzr 600 r

Postprzez pawelsatlawa » 6/4/2012, 18:33

witam wszystkich kupiem yamahe fzr 600 r z roku 89 z zablokowana skrzynia . stwierdzilem ze remontu podejme sie sam . wszystko szlo dobrze do momentu rozpolowienia silnika chodzi o dolna czesc wszystkie sruby odkrecone ale cos trzyma w okolicy cylindrow moze ktos mial stycznosc i pomoze nie wiem moze ukryta śruba , mam nadzieje ze nie trzeba zdjac glowicy . z góry dziekuje za podpowiedz i pozdrawiam . moze ewentualnie jakis schemat ma ktos udostepnic.
pawelsatlawa
Świeżak

Postprzez Trax » 6/4/2012, 21:14

napisz na pw maila to wyślę ci serwisówkę tam jest wszystko dokładnie opisane

a tu jeszcze masz katalog części tam ze schematów też można troszkę wywnioskować http://www.yamaha-motor.com/partviewer/ ... x?ls=sport
Trax
Świeżak

Postprzez pawelsatlawa » 7/4/2012, 15:00

Chyba już mi kolego pomogłeś pod cylindrami są dwie ukryte śrubki , trzeba zdjąć głowice peszek trudno może ogarne temat mam nadzieje. ale schemacik mi wyslij, pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje.
pawelsatlawa
Świeżak

s

Postprzez kargulvmax » 14/4/2012, 01:37

Jeżeli wogóle zabrałeś się za to bez manuala to ja Ci powiem - nie ogarniesz tego .Uwierz jeżeli to odpali żywot będzie krótki.Znajdź kogoś do pomocy ale nie drugiego laika.Pozdr
Carpe diem
kargulvmax
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê