Problem - łzy
• Strona 1 z 1
Problem - łzy
Nie mam zielonego pojecia gdzie zaklasyfikować ten temat, pewnie jest zły takze jakis moderator moze go przeniesc na odpowiednie miejsce. A teraz do rzeczy.
Mam straszny problem z łzami, czasami nawet idąc pieszo albo stojąc jak wieje wiatr to lecą mi łzy jak porąbane. W czasie jazdy to już całkiem. Naprzyklad przedchwila byłem pojezdzic troche to mimo zamknietej szybki i tak lekko mi podwiewało i łzy szły.. Mial ktos taki problem ?
Mam straszny problem z łzami, czasami nawet idąc pieszo albo stojąc jak wieje wiatr to lecą mi łzy jak porąbane. W czasie jazdy to już całkiem. Naprzyklad przedchwila byłem pojezdzic troche to mimo zamknietej szybki i tak lekko mi podwiewało i łzy szły.. Mial ktos taki problem ?
- boxer95
- Świeżak
Z takimi problemami to do okulisty, nie tutaj
masz nadwrażliwe oczy prawdopodobnie lub alergię na coś - jakieś krople powinny pomóc, ale po szczegóły kieruję do lekarza.
Nosisz soczewki?

Nosisz soczewki?
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Też mi łzawią, ale to bardzo rzadko, z nie wiadomo jakiego powodu. Na moto to jedynie zawsze przy otwartej szybce. Mam chyba też większą wrażliwość na światło, bo gdy nawet słońce jest za chmurami, to mnie razi i musze mrugać często. No, to tyle o mnie 

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Komputer może być przyczyną.
Długie wpatrywanie się w ekran wysusza, czasem oprócz łez "idąc pod wiatr" możesz mieć wrażenie piasku w oczach. okulista pewnie jakies krople nawilżające poradzi, ale odpocznie od komputera. Więcej treningu na motorku mniej treningu online
A może masz troszkę bardziej wrażliwe na podraznienia?
Długie wpatrywanie się w ekran wysusza, czasem oprócz łez "idąc pod wiatr" możesz mieć wrażenie piasku w oczach. okulista pewnie jakies krople nawilżające poradzi, ale odpocznie od komputera. Więcej treningu na motorku mniej treningu online

A może masz troszkę bardziej wrażliwe na podraznienia?
Sumomoto Motocykle Kraków
-
Sumomoto - Świeżak
lekarz przepisze Ci najprawdopodobniej krople do oczu. Też tak miałem kiedyś, nie można było normalnie pojeździć, kilka dawek kropelek i problem znikł, teraz czasami się pojawia nie wiadomo skąd, i tutaj nie chodzi nawet o jazdę, mogę sobie iśc spokojnie chodnikiem i nagle oczy całe we łzach. Trochę głupie uczucie no ale da się przyzwyczaić o ile nie jest to bardzo częste.
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
Aha dzieki za wypowiedzi, teraz juz tak nie siedze na kompie jak kiedys.. World of Warcraft jak pomysle ile dziennie siedziałem przy tym kompie to az wstyd... Ogolnie tez mnie często razi swiatlo musze mrużyć oczy, ale najgorsze i tak są łzy... Po swietach sie wybieram do okulisty mam nadzieje ze jakies kropelki zalatwią sprawe
- boxer95
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości