Zobacz wątek - quad 110 chińczyk nie pali Pomocy

quad 110 chińczyk nie pali Pomocy

Dla fanów czterokołowców
_________

Moderatorzy: Walenty, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, Lovtza, Terror, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, Bostorn, Miczab, henio12323, Beavis

quad 110 chińczyk nie pali Pomocy

Postprzez jacekmotor6 » 3/4/2012, 21:00

Witam wszystkich mam problem z quadem chińskim 110 , problem polega na tym że nie chce odpalić , jakieś 100 km temu wymieniany był cylinder tłok pierścienie głowica na nowe , teraz kompresja bardzo dobra , rozrząd zawory ustawione , nowy iskrowanik przekładany moduł cewka , paliwo podlewane pod świecę gaźnik regulowany , iskra bdb i nic , nawet na chwile nie załapie . Bardzo bym prosił o odpowiedź .

ps chętnie odpowiem na wasze pytania .
Avatar użytkownika
jacekmotor6
Świeżak
 
Posty: 41
Dołączył(a): 8/7/2010, 11:16
Lokalizacja: Rylsk Duży


Postprzez Arojzer » 5/4/2012, 11:39

No to jak tak to podłącz jakiś inny akumulator a jak nie no to masz starter zepsuty ale nie jestem pewien bo nie widzę twojego cacka
Avatar użytkownika
Arojzer
Świeżak
 
Posty: 76
Dołączył(a): 25/2/2012, 20:58

Postprzez jacekmotor6 » 5/4/2012, 14:54

starter jest dobry kręci , akumulatory też były różne podłączane.
Avatar użytkownika
jacekmotor6
Świeżak
 
Posty: 41
Dołączył(a): 8/7/2010, 11:16
Lokalizacja: Rylsk Duży

Postprzez jacekmotor6 » 10/5/2012, 17:04

Problem rozwiązany , skrzywiony zawór był , założyłem drugi dotarłem , i quad odpalił ;) temat do zamknięcia .
Avatar użytkownika
jacekmotor6
Świeżak
 
Posty: 41
Dołączył(a): 8/7/2010, 11:16
Lokalizacja: Rylsk Duży



Powrót do Quady



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości




na gr