Zobacz wątek - Zumico gr200 problem z elektryka

Zumico gr200 problem z elektryka

i inne małe pojemności
_________

Moderatorzy: Walenty, Movi, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, Lovtza, Terror, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, Bostorn, Miczab, Boshi, rosa, MarSen

Zumico gr200 problem z elektryka

Postprzez Cur3k » 31/3/2012, 20:52

Witam!

Piszę w imieniu mojego młodszego kuzyna. Posiada on Zumico gr200 i coś nei tak jest u niego ze światłami. Nie działają postojówki, mijania i drogowe, z tyłu także nie działa. Nie działa także podświetlenie zegarów i obrotomierz nie pokazuje obrotów. Rozebrałem lampe (bo w niej są prawie wszystkie kostki) Niby wszystko cacy, ma ktos jakies pomysły co to może być?

Przenoszę..
komarcc
Cur3k
Świeżak
 
Posty: 34
Dołączył(a): 24/2/2012, 13:06
Lokalizacja: Szczecin


Postprzez caldirian » 31/3/2012, 21:36

To morze być bezpiecznik, groszowa sprawa.
caldirian
Świeżak
 
Posty: 30
Dołączył(a): 18/7/2011, 21:22
Lokalizacja: Białystok

Postprzez Cur3k » 31/3/2012, 21:56

Glupie pytanie zadam, gdzie te bezpieczniki sie znajduja? Nie orientuje sie szczerze mowiac :P
Cur3k
Świeżak
 
Posty: 34
Dołączył(a): 24/2/2012, 13:06
Lokalizacja: Szczecin

Postprzez PacPac » 31/3/2012, 21:57

Koło modułu najczęściej lub akumulatora.
Poszukaj będzie widoczny :)
PacPac
Świeżak
 
Posty: 111
Dołączył(a): 2/8/2011, 20:46
Lokalizacja: Tuchowicz

Postprzez Cur3k » 31/3/2012, 22:01

Dobra jutro popacze :D Dzieki ;p

edit: Nie wiem czy dobrze mi się wydaje, ale czy bezpiecznik moze byc taki podluzny? cos jak zarowka rurkowa? Bo bylo cos takiego kolo akumulatora, ale byla cala.
Cur3k
Świeżak
 
Posty: 34
Dołączył(a): 24/2/2012, 13:06
Lokalizacja: Szczecin

Postprzez komarcc » 1/4/2012, 08:40

Tak, to był bezpiecznik, czasami wydaje się, że drucik w środku jest cały, a przejścia nie ma..

Stop, kierunki, sygnał działają? Jeśli tak to bezpiecznik jest dobry.
Avatar użytkownika
komarcc
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 2335
Dołączył(a): 14/5/2010, 20:11
Lokalizacja: Wieluń

Postprzez Cur3k » 1/4/2012, 09:37

Stop, kierunki i sygnał działają. Nie wiem co to może być
Cur3k
Świeżak
 
Posty: 34
Dołączył(a): 24/2/2012, 13:06
Lokalizacja: Szczecin

Postprzez komarcc » 1/4/2012, 10:08

Jakiś kabel masz przetarty i dotyka on do masy/ramy. Ostatnio na forum ktoś miał ten sam problem i znalazł przetarty kabel.
Avatar użytkownika
komarcc
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 2335
Dołączył(a): 14/5/2010, 20:11
Lokalizacja: Wieluń



Powrót do Motorowery do 50 ccm



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości




na gr