Motorower lub dobry skuter do 3000zł KRAKÓW !
• Strona 1 z 1
Motorower lub dobry skuter do 3000zł KRAKÓW !
Witam !
Chciałem zakupić na maj jakiś motorek do 80cc
Lecz nie wiem co wybrać
PodobajÄ… mi siÄ™ motorowerki typu Router WS50 lub Yamaha DT50/80
Lecz skuter też nie jest zły
ale gdybym miał kupować skuter to napewno nie jakiś chińczyk na promocji, tylko coś markowego najlepiej używanego
Zależy mi na tym aby sprzęcik mało palił (bo przy tych cenach paliwo to niewyróbka)
Jeżeli chodzi o umiejętność jazdy na manualach to ocenię siebie na poziom średnio zaawansowanego
Jeździłem takimi motorami jak Simson sr50 jawa 50 cz150 oraz pociągnąłem się aż do Honda CBR600rr
Lecz jeździłem tymi sprzęcikami tylko dzięki kolegom
Gdyby popatrzeć z punktu widzenia naprawy to sam się mogę tym zająć znam się na tym
Bardzo Was proszę o to abyście mi doradzili jaki motorek/skuterek będzie najbardziej opłacalnie kupić
Oraz dodatkowo w miarę możliwości powiedzcie mi gdzie mógłbym to kupić w Krakowie
Dziękuje wszystkim odpowiadającym z góry oraz pozdrawiam
Chciałem zakupić na maj jakiś motorek do 80cc
Lecz nie wiem co wybrać

PodobajÄ… mi siÄ™ motorowerki typu Router WS50 lub Yamaha DT50/80
Lecz skuter też nie jest zły

Zależy mi na tym aby sprzęcik mało palił (bo przy tych cenach paliwo to niewyróbka)
Jeżeli chodzi o umiejętność jazdy na manualach to ocenię siebie na poziom średnio zaawansowanego

Lecz jeździłem tymi sprzęcikami tylko dzięki kolegom

Gdyby popatrzeć z punktu widzenia naprawy to sam się mogę tym zająć znam się na tym

Bardzo Was proszę o to abyście mi doradzili jaki motorek/skuterek będzie najbardziej opłacalnie kupić

Dziękuje wszystkim odpowiadającym z góry oraz pozdrawiam

- Gajewczak
- Świeżak
jesli chodzi o skutera moge polecic Ci Piaggio Sfere,malo pali i tani w ekspoalacji, a jesli motorower SUZUKI SMX lub RMX super wygodny, dynamiczny jak na 50ccm.dlaczego polecam?bo moi znajomi maja i chwala a ja mialem okazje przekonac sie na wlasnej skorze.tyle ode mnie
pozdrawiam

- warzywek1
- Świeżak
Siemka, mam do zaoferowania odpowiednika Router'a WS50 - GB Motors Street'a. Wysłałem ci prywatną wiadomość gdzie umieściłem więcej szczegółów. Taka 4T biegówka naprawdę pali niewiele w porównaniu do DT, ale ten temat był poruszany wiele razy. Co do tego, że chińskie jest do niczego i się psuje to tak naprawdę zależy od ciebie: "Jak dbasz tak masz". Ja osobiście wymieniłem łańcuch bo oryginalny był po prostu strasznie 'drętwy', miał dziwne załamania mimo smarowania, aktualny D.I.D'a jest cichszy, i ładnie się układa na zebatkach. Fajkę również wymieniłem bo oryginalna zupełnie się nie trzymała świecy, nowa NGK trzyma naprawdę mocno.
Jak masz jakieś pytania pytaj tu bądź na pw/gg.
Jak masz jakieś pytania pytaj tu bądź na pw/gg.
- czestersss
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości