166cm wzrostu a HONDA VARADERO 125
• Strona 1 z 1
166cm wzrostu a HONDA VARADERO 125
Witam
Mam pytanie odnośnie Hondy Varadero 125. Mianowicie chodzi mi o to czy mając 166cm wzrostu dam rade jeździć tym motorem, jeździć jak jeździć ogólnie użytkować
Dzięki za wszelkie odpowiedzi
Pozdrawiam
Piotrek
Mam pytanie odnośnie Hondy Varadero 125. Mianowicie chodzi mi o to czy mając 166cm wzrostu dam rade jeździć tym motorem, jeździć jak jeździć ogólnie użytkować

Dzięki za wszelkie odpowiedzi
Pozdrawiam
Piotrek
- yedrek
- Świeżak
http://cycle-ergo.com/ Znajdź sobie tutaj ten model i wklep swój wzrost, następnie zaznacz nogi na podłożu. No i już wszystko wiesz. Z grafiki wynika, że nie będziesz dosięgał do ziemi całą stopą. Masz już jakieś doświadczenie?
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Jak nie będziesz kombinował to dasz radę, żadna moc Cię tam nie zaskoczy, ale trzeba wyrobić technikę stawania. Ja na Twoim miejscu bym brał. Pamiętaj jednak by się przysiąść.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
163 cm i latalem bez zadnych wiekszych problemow. Nigdy sie nie zachwialem (raz wy*** bo zblokowalem sobie przod na skreconym kole w piachu
), moto lekkie jak piorko. Viadro ma waska kanape przez co wysokosc siodla nie jest az tak strasznie odczuwalna. Jedz pan ogladnij jakas i sie przysiadz ale na 100 % bd czul sie na niej dobrze.

-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości