EKSPORT MOTOCYKLA Z UK DO PL
• Strona 1 z 1
EKSPORT MOTOCYKLA Z UK DO PL
Na wstepie chciał bym wszystkich przywitac .!A mianowicie jestem w uk jakies 5 lat ostatnio kupilem sobie moto na kredyt porzyczke jak kto woli ichce go zabrac do polski,tylko mam pytanie , bo w pracy anglicy powiedzieli ze nie moge wywiesc moto do polski i go przerejestrowac na polskieblachy poniewaz moto nie jest do konca moje i pytam czy to prawda bo nigdzie tego nie moge znalesc wiem ze jak sie wywoi to tylko nr 11 z v5c sie wysyla do DVLA i to tylko tyle co trzeba zrobic prosze o pomoc!!!
- kalabara1985
- Świeżak
Nie nie poprostu kupiłem go w uk na raty ale chce zrobic eksport czyli wywyiesc go calkowicie do polski na stale i zarejestrowac na polskie blachy i moje pytanie czy musze sie pytac o zgode banku ktury udzielił kredytu na moto czy poprostu wywoze doszły mnie słuchy ze musze miec zgode nie wiem nie znam sie dlatego pytam
- kalabara1985
- Świeżak
poprostu poszedlem do salonu i zapytalem czy mozna kupic u nich motor na raty oni ze tak no to siadlem podpisalem papiery i wyjechalemna moto tak ze w zadnym banku nie bylem ale z tego co wiadomo to jakis tambank daje ten kredyt na moto dzieki za zainteresownie
- kalabara1985
- Świeżak
jeśli w angielskich papierach będziesz miał wpisanego tylko siebie to w polskich urzędach nie będziesz miał żadnego problemu.
Najlepiej zadzwoń do banku który dał ci kredyt i ich zapytaj bo mogą teoretycznie mieć jakieś obiekcje - to wszystko zależy od umowy kredytowej.
Najlepiej zadzwoń do banku który dał ci kredyt i ich zapytaj bo mogą teoretycznie mieć jakieś obiekcje - to wszystko zależy od umowy kredytowej.
- Trax
- Świeżak
Możesz zarejestrować normalnie. Banku nie interesuje co robisz z nim, czy sprzedales, wywiozles czy spaliles na grillu , masz im płacić co miesiąc lub spłacić zaległości to wszystko czym bank jest zainteresowany.Njak przestaniesz płacić to wtedy zaczną szukać ciebie i moto dlatego masz hpi check jak kupujesz , żeby cię ktoś na minę nie wywalił , ze ty kupisz moto a bank przyjdzie i je zabierze bo koło przestał płacić.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Bardzo wam wszystkim dziekuje za wypowiedzi i tak o to wlasnie uczynie moto rejestruje w pl pozdrawiam temat do zamkniecia
A JESZCZE MAM TAKIE PYTANKO ABY NIE ZASMIECAC FORUM MAM SUZUKI GSXR 750 2003 ROK 21 TYS CZY MOGE TAM NALAC MOTUL 5100 BO NIE WIEM CO TAM BYLO DZIEKUJE SZEROKOSCI
A JESZCZE MAM TAKIE PYTANKO ABY NIE ZASMIECAC FORUM MAM SUZUKI GSXR 750 2003 ROK 21 TYS CZY MOGE TAM NALAC MOTUL 5100 BO NIE WIEM CO TAM BYLO DZIEKUJE SZEROKOSCI
- kalabara1985
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość