Zobacz wÄ…tek - Wymazona kurtka , spodnie buty - jakie ?
NAS Analytics TAG

Wymazona kurtka , spodnie buty - jakie ?

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Wymazona kurtka , spodnie buty - jakie ?

Postprzez skyteam » 21/5/2007, 03:57

Drodzy forumowicze i motocyklisci , jaka jest dla was wymazona kurtka , spodnie, buty, jakie uzywacie obecnie a jaka chcielibyscie miec (Wyobrascie sobie ze mozecia miec kazda jaka obecnie produkowana jest na swiecie), co przemawia za waszym wyborem, jakie plusy. piszcie smialo. Ja sam w niedziele przymiezalem spodnie Alpinestar Track Pants (jezdze czarna R6 z 2006roku) i bardzo mi sie podobaly. Ale najpierw musze kupic jakas dobra i fajna kurtke a pozniej do niej spodnie. Moze macie jakias dobra rade jaka wybrac.

pozdro!!
Załączniki
IMG_1057 male.jpg
IMG_1057 male.jpg (117.91 KiB) PrzeglÄ…dane 4488 razy
skyteam
Świeżak

Postprzez hefron » 21/5/2007, 08:22

Ja zawsze chciałem czarny kombi Dainese. Padło na model M4 bo jest... czarny. Ręce chciałem zawsze sportowe wysokiej klasy, np Dainese Full Metal Racer lub Alpinestart GP-Tech, budy Sidi Vertigo Corsa (Air). Wszystko czarne. Do Czarnej R6 pasowałoby jak ulał. To mój wybór. Kask napewno Suomy, ale tu już zależy od gustu. Mi bardziej chodzi o malowanie niż o model bo Suomy są raczej wszystkie bardzo dobre.
hefron
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez boniek » 21/5/2007, 21:28

Jak sie z kasa nie liczysz to moze spodnie/kurtka rukka?
boniek
Świeżak

Postprzez patrykt7 » 22/5/2007, 08:49

Witam! Ja osobiście mam kurtkę rukke i jestem z niej bardzo zadowolony. Jeździłem w niej na enduro a teraz sprzedałem motorek i czekam na kupno następnego. A kurtkę kupiłem po tak śmiesznej cenie, że szkoda gadać, była praktycznie nowa, może 5 razy włożona. :lol: :D :P :wink:
patrykt7
Świeżak

Postprzez falken86 » 29/5/2007, 10:49

zakladaja ze za te 3-4 lata przesiade sie z crossa na scigacza oczywiscie gsx-r zadne inne nie wchodzi w gre<no chyba ze R6) to widzie sie w kombinezonie Dainese(jak ktos wyzej napisal ale model) Flanker Prof. buty,rekawice i kask beda dobierane pod kolorystyke motocykla oczywiscie w gre wchodza firmy z gornej polki,nie jakis badziew z allegro za 100pln ...takijest moj wymazony stroj,bede robil wszystko zeby nie jezdzic w bluzie dresowej dzinsach :P ....to wszystko pod warunkiem ze pieniadze nie beda maly zadnego znaczenia

obecnie mam Kask Madhead X1B,rekawiczki acrebisa,buty Adidas goodYear :lol: i to tyle ja jestem amatorem nie startuje w zadnych zawodach
jamaha yz250
pozdawiam :)
falken86
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê