[Aktualności] "Pchaj, bo zielone!" - uroki starego...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] "Pchaj, bo zielone!" - uroki starego...
Dyskusja na temat: "Pchaj, bo zielone!" - uroki starego jednośladu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
"Pchaj, bo zielone!" - uroki starego jednośladu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
"Pchaj, bo zielone!" - uroki starego jednośladu
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
bylem kiedys ladnych pare lat temu posiadaczem tego wspanialego motoroweru ktory okreslalem mianem Jawa 50 Panzer...co 20 km sie psula;) na tym filmiku podejrzewam albo brak umiejetnosci w ruszaniu tym wehikułem albo problemy ze sprzegłem dlatego gasnie na kazdych swiatlach. Kiedys sprzety nie byly bezobslugowe;) <br><hr>Patrikos
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oj nie zgodzę się z tym, że "Co 20 km się psuła" . Sam mam jeszcze taką i ksywka Panzer pasuje do niej jak ulał. W mojej rodzinie "robił" jako wszędołaz i co dziwne, dalej nie chce zdechnąć:)Komentatorzy napisał(a):bylem kiedys ladnych pare lat temu posiadaczem tego wspanialego motoroweru ktory okreslalem mianem Jawa 50 Panzer...co 20 km sie psula;) na tym filmiku podejrzewam albo brak umiejetnosci w ruszaniu tym wehikułem albo problemy ze sprzegłem dlatego gasnie na kazdych swiatlach. Kiedys sprzety nie byly bezobslugowe;) <br><hr>Patrikos<br>
W tym roku odpaliła za trzecim "kopniakiem", więc śmiało mogę stwierdzić, że jak się o coś dba to nigdy Cię to nie zawiedzie;)<br><hr>NEED
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
słabo przelałeś i dlatego od razu nie odpaliłaKomentatorzy napisał(a):bylem kiedys ladnych pare lat temu posiadaczem tego wspanialego motoroweru ktory okreslalem mianem Jawa 50 Panzer...co 20 km sie psula;) na tym filmiku podejrzewam albo brak umiejetnosci w ruszaniu tym wehikułem albo problemy ze sprzegłem dlatego gasnie na kazdych swiatlach. Kiedys sprzety nie byly bezobslugowe;) <br><hr>Patrikos<br>Komentatorzy napisał(a):Oj nie zgodzę się z tym, że "Co 20 km się psuła" . Sam mam jeszcze taką i ksywka Panzer pasuje do niej jak ulał. W mojej rodzinie "robił" jako wszędołaz i co dziwne, dalej nie chce zdechnąć:)
W tym roku odpaliła za trzecim "kopniakiem", więc śmiało mogę stwierdzić, że jak się o coś dba to nigdy Cię to nie zawiedzie;)<br><hr>NEED<br>

na filmie najprawdopodobniej kolega rozjechał sprzęgło brakiem oleju

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
U mnie w Charcie też się zdarza chociaż nie na każdych światłach
Na szczęście silnik w nim bardzo łatwo zapala więc wystarczy na jedynce chwilę się poodpychać nogami, jak załapie to na moment sprzęgło i przegazówka i już działa
<br><hr>Maciek

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości