[Aktualności] Juniorzy Bogdanki dobrze w pierwszych...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Juniorzy Bogdanki dobrze w pierwszych..
Dyskusja na temat: Juniorzy Bogdanki dobrze w pierwszych testach
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Juniorzy Bogdanki dobrze w pierwszych testach
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Juniorzy Bogdanki dobrze w pierwszych testach
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
gdyby nie był to jakiś obciachowy puchar (NI TO WYŚCIGOWY NI TO SUPER MOTO...) byłoby super... Szkoda chłopaków bo mogli zabłysnąć w porządnych seriach... No ale jak to bywa - pewnie ktoś na tym zarobił że trafili do pucharu <br><hr>Olo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak ja lubię takich kretynów jak ty...<br><hr>WroomKomentatorzy napisał(a):gdyby nie był to jakiś obciachowy puchar (NI TO WYŚCIGOWY NI TO SUPER MOTO...) byłoby super... Szkoda chłopaków bo mogli zabłysnąć w porządnych seriach... No ale jak to bywa - pewnie ktoś na tym zarobił że trafili do pucharu <br><hr>Olo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kretyn, nie kretyn na pewno ma racje, że ten puchar to szmira. chłopaki nic z tego nie wyniosą niestety, chyba że któryś wygra całą serię to kase na starty za rok <br><hr>jaKomentatorzy napisał(a):gdyby nie był to jakiś obciachowy puchar (NI TO WYŚCIGOWY NI TO SUPER MOTO...) byłoby super... Szkoda chłopaków bo mogli zabłysnąć w porządnych seriach... No ale jak to bywa - pewnie ktoś na tym zarobił że trafili do pucharu <br><hr>Olo<br>Komentatorzy napisał(a):jak ja lubię takich kretynów jak ty...<br><hr>Wroom<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To pokaż mi w okolicy wyścigi dla młodzieży gdzie można wygrać takie nagrody? Mogę też pokazać się poważnym zespołom. A co niby mają robić w Polsce skoro nie ma kasy na WSS? Wypalać benzynę i dorabiać budkę z szaszłykami w Poznaniu?<br><hr>WroomKomentatorzy napisał(a):gdyby nie był to jakiś obciachowy puchar (NI TO WYŚCIGOWY NI TO SUPER MOTO...) byłoby super... Szkoda chłopaków bo mogli zabłysnąć w porządnych seriach... No ale jak to bywa - pewnie ktoś na tym zarobił że trafili do pucharu <br><hr>Olo<br>Komentatorzy napisał(a):jak ja lubię takich kretynów jak ty...<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):kretyn, nie kretyn na pewno ma racje, że ten puchar to szmira. chłopaki nic z tego nie wyniosą niestety, chyba że któryś wygra całą serię to kase na starty za rok <br><hr>ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no widzisz, ty już po polsku. wygrać nagrody, a nie się rozwijać. ile to kosztuje 25 tyś euro plus dojazdy? za taką kasę przelataliby pełny cykl Alpe Adria w Superstock 600, pościgali się z gościami jednak mocniejszymi od nich (co boleśnie pokazały rundy mp), na różnych torach i na sportowym motocyklu, a nie "czymś". i nie mów o teamach, bo do nich trzeba kasę zanosić, a nie mity, że ktoś cię zobaczy i da wszystko....<br><hr>jaKomentatorzy napisał(a):gdyby nie był to jakiś obciachowy puchar (NI TO WYŚCIGOWY NI TO SUPER MOTO...) byłoby super... Szkoda chłopaków bo mogli zabłysnąć w porządnych seriach... No ale jak to bywa - pewnie ktoś na tym zarobił że trafili do pucharu <br><hr>Olo<br>Komentatorzy napisał(a):jak ja lubię takich kretynów jak ty...<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):kretyn, nie kretyn na pewno ma racje, że ten puchar to szmira. chłopaki nic z tego nie wyniosą niestety, chyba że któryś wygra całą serię to kase na starty za rok <br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):To pokaż mi w okolicy wyścigi dla młodzieży gdzie można wygrać takie nagrody? Mogę też pokazać się poważnym zespołom. A co niby mają robić w Polsce skoro nie ma kasy na WSS? Wypalać benzynę i dorabiać budkę z szaszłykami w Poznaniu?<br><hr>Wroom<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no i podstawowa sprawa, co innego dla nich team zapowiadał...., grunt żeby chłpaki byli szczęśliwi, to przecież ich życie nie masze.<br><hr>jaKomentatorzy napisał(a):gdyby nie był to jakiś obciachowy puchar (NI TO WYŚCIGOWY NI TO SUPER MOTO...) byłoby super... Szkoda chłopaków bo mogli zabłysnąć w porządnych seriach... No ale jak to bywa - pewnie ktoś na tym zarobił że trafili do pucharu <br><hr>Olo<br>Komentatorzy napisał(a):jak ja lubię takich kretynów jak ty...<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):kretyn, nie kretyn na pewno ma racje, że ten puchar to szmira. chłopaki nic z tego nie wyniosą niestety, chyba że któryś wygra całą serię to kase na starty za rok <br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):To pokaż mi w okolicy wyścigi dla młodzieży gdzie można wygrać takie nagrody? Mogę też pokazać się poważnym zespołom. A co niby mają robić w Polsce skoro nie ma kasy na WSS? Wypalać benzynę i dorabiać budkę z szaszłykami w Poznaniu?<br><hr>Wroom<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No pewnie bo w tym pucharze nei bedzie rywalizaj i bedą jezdzili po jednym torze... Nasze miszcze w AA scigaja sie juz od lat i jakoś dzieki temu nie doczekalismy sie zadnego sensownego zawodnika. Poza tym gdzie oni mają sie nauczyć profesjonalnych wyscigów? W polskich "timach" gdzie nikt nie wie jak prawidłowo ustawić zawieszenie? Przestań.<br><hr>WroomKomentatorzy napisał(a):gdyby nie był to jakiś obciachowy puchar (NI TO WYŚCIGOWY NI TO SUPER MOTO...) byłoby super... Szkoda chłopaków bo mogli zabłysnąć w porządnych seriach... No ale jak to bywa - pewnie ktoś na tym zarobił że trafili do pucharu <br><hr>Olo<br>Komentatorzy napisał(a):jak ja lubię takich kretynów jak ty...<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):kretyn, nie kretyn na pewno ma racje, że ten puchar to szmira. chłopaki nic z tego nie wyniosą niestety, chyba że któryś wygra całą serię to kase na starty za rok <br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):To pokaż mi w okolicy wyścigi dla młodzieży gdzie można wygrać takie nagrody? Mogę też pokazać się poważnym zespołom. A co niby mają robić w Polsce skoro nie ma kasy na WSS? Wypalać benzynę i dorabiać budkę z szaszłykami w Poznaniu?<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):no widzisz, ty już po polsku. wygrać nagrody, a nie się rozwijać. ile to kosztuje 25 tyś euro plus dojazdy? za taką kasę przelataliby pełny cykl Alpe Adria w Superstock 600, pościgali się z gościami jednak mocniejszymi od nich (co boleśnie pokazały rundy mp), na różnych torach i na sportowym motocyklu, a nie "czymś". i nie mów o teamach, bo do nich trzeba kasę zanosić, a nie mity, że ktoś cię zobaczy i da wszystko....<br><hr>ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I tu się mylisz!!! Wyniosą z tego i to bardzo dużo a mianowicie poznają i pojeżdżą na wszystkich torach na których startują Superstocki w ME! A jak któryś dzięki temu zdobędzie sponsora i kasę na sarty za rok w ME Superstock to będzie mega pozytywnie!!!<br><hr>BeatKomentatorzy napisał(a):gdyby nie był to jakiś obciachowy puchar (NI TO WYŚCIGOWY NI TO SUPER MOTO...) byłoby super... Szkoda chłopaków bo mogli zabłysnąć w porządnych seriach... No ale jak to bywa - pewnie ktoś na tym zarobił że trafili do pucharu <br><hr>Olo<br>Komentatorzy napisał(a):jak ja lubię takich kretynów jak ty...<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):kretyn, nie kretyn na pewno ma racje, że ten puchar to szmira. chłopaki nic z tego nie wyniosą niestety, chyba że któryś wygra całą serię to kase na starty za rok <br><hr>ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie wydaje mi się abys za 25 tyś Euro objeździł AA, chyba, że nie liczysz motocykla i przygotowania go dobrze do wyścigów, to może byś się zmieścił w tych 25!!! AA kosztuje masę kasy, a odbywa się na torach na których nie ścigają się zawodnicy ME, więc nie poznaliby torów!!! Które rundy wg. Ciebie pokazały boleśnie pokazały, że chłopaki byli słabsi??? Z tego co pamiętam to w Stockach utrzymywali się w czołówce!<br><hr>bbbKomentatorzy napisał(a):gdyby nie był to jakiś obciachowy puchar (NI TO WYŚCIGOWY NI TO SUPER MOTO...) byłoby super... Szkoda chłopaków bo mogli zabłysnąć w porządnych seriach... No ale jak to bywa - pewnie ktoś na tym zarobił że trafili do pucharu <br><hr>Olo<br>Komentatorzy napisał(a):jak ja lubię takich kretynów jak ty...<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):kretyn, nie kretyn na pewno ma racje, że ten puchar to szmira. chłopaki nic z tego nie wyniosą niestety, chyba że któryś wygra całą serię to kase na starty za rok <br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):To pokaż mi w okolicy wyścigi dla młodzieży gdzie można wygrać takie nagrody? Mogę też pokazać się poważnym zespołom. A co niby mają robić w Polsce skoro nie ma kasy na WSS? Wypalać benzynę i dorabiać budkę z szaszłykami w Poznaniu?<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):no widzisz, ty już po polsku. wygrać nagrody, a nie się rozwijać. ile to kosztuje 25 tyś euro plus dojazdy? za taką kasę przelataliby pełny cykl Alpe Adria w Superstock 600, pościgali się z gościami jednak mocniejszymi od nich (co boleśnie pokazały rundy mp), na różnych torach i na sportowym motocyklu, a nie "czymś". i nie mów o teamach, bo do nich trzeba kasę zanosić, a nie mity, że ktoś cię zobaczy i da wszystko....<br><hr>ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ooooooooooo...... !! Fajna, rzeczowa dyskusja - bez epitetów i konstruktywna. Brawo tak trzymać !<br><hr>Marian DąbrowskiKomentatorzy napisał(a):gdyby nie był to jakiś obciachowy puchar (NI TO WYŚCIGOWY NI TO SUPER MOTO...) byłoby super... Szkoda chłopaków bo mogli zabłysnąć w porządnych seriach... No ale jak to bywa - pewnie ktoś na tym zarobił że trafili do pucharu <br><hr>Olo<br>Komentatorzy napisał(a):jak ja lubię takich kretynów jak ty...<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):kretyn, nie kretyn na pewno ma racje, że ten puchar to szmira. chłopaki nic z tego nie wyniosą niestety, chyba że któryś wygra całą serię to kase na starty za rok <br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):To pokaż mi w okolicy wyścigi dla młodzieży gdzie można wygrać takie nagrody? Mogę też pokazać się poważnym zespołom. A co niby mają robić w Polsce skoro nie ma kasy na WSS? Wypalać benzynę i dorabiać budkę z szaszłykami w Poznaniu?<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):no widzisz, ty już po polsku. wygrać nagrody, a nie się rozwijać. ile to kosztuje 25 tyś euro plus dojazdy? za taką kasę przelataliby pełny cykl Alpe Adria w Superstock 600, pościgali się z gościami jednak mocniejszymi od nich (co boleśnie pokazały rundy mp), na różnych torach i na sportowym motocyklu, a nie "czymś". i nie mów o teamach, bo do nich trzeba kasę zanosić, a nie mity, że ktoś cię zobaczy i da wszystko....<br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):No pewnie bo w tym pucharze nei bedzie rywalizaj i bedą jezdzili po jednym torze... Nasze miszcze w AA scigaja sie juz od lat i jakoś dzieki temu nie doczekalismy sie zadnego sensownego zawodnika. Poza tym gdzie oni mają sie nauczyć profesjonalnych wyscigów? W polskich "timach" gdzie nikt nie wie jak prawidłowo ustawić zawieszenie? Przestań.<br><hr>Wroom<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A co zapowiadał?<br><hr>.Komentatorzy napisał(a):gdyby nie był to jakiś obciachowy puchar (NI TO WYŚCIGOWY NI TO SUPER MOTO...) byłoby super... Szkoda chłopaków bo mogli zabłysnąć w porządnych seriach... No ale jak to bywa - pewnie ktoś na tym zarobił że trafili do pucharu <br><hr>Olo<br>Komentatorzy napisał(a):jak ja lubię takich kretynów jak ty...<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):kretyn, nie kretyn na pewno ma racje, że ten puchar to szmira. chłopaki nic z tego nie wyniosą niestety, chyba że któryś wygra całą serię to kase na starty za rok <br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):To pokaż mi w okolicy wyścigi dla młodzieży gdzie można wygrać takie nagrody? Mogę też pokazać się poważnym zespołom. A co niby mają robić w Polsce skoro nie ma kasy na WSS? Wypalać benzynę i dorabiać budkę z szaszłykami w Poznaniu?<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):no i podstawowa sprawa, co innego dla nich team zapowiadał...., grunt żeby chłpaki byli szczęśliwi, to przecież ich życie nie masze.<br><hr>ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ME stock 600<br><hr>..Komentatorzy napisał(a):gdyby nie był to jakiś obciachowy puchar (NI TO WYŚCIGOWY NI TO SUPER MOTO...) byłoby super... Szkoda chłopaków bo mogli zabłysnąć w porządnych seriach... No ale jak to bywa - pewnie ktoś na tym zarobił że trafili do pucharu <br><hr>Olo<br>Komentatorzy napisał(a):jak ja lubię takich kretynów jak ty...<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):kretyn, nie kretyn na pewno ma racje, że ten puchar to szmira. chłopaki nic z tego nie wyniosą niestety, chyba że któryś wygra całą serię to kase na starty za rok <br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):To pokaż mi w okolicy wyścigi dla młodzieży gdzie można wygrać takie nagrody? Mogę też pokazać się poważnym zespołom. A co niby mają robić w Polsce skoro nie ma kasy na WSS? Wypalać benzynę i dorabiać budkę z szaszłykami w Poznaniu?<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):no i podstawowa sprawa, co innego dla nich team zapowiadał...., grunt żeby chłpaki byli szczęśliwi, to przecież ich życie nie masze.<br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):A co zapowiadał?<br><hr>.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to żeby daleko nie szukać runda w Poznaniu gdzie za dużo ludzi się nie zjechało i byli u siebie: Wielebski 5 miejsce, pasek 8. zapoznanie się z torami to jest jedyny argument za tym pucharem, ale czy gra jest warta świeczki?<br><hr>jaKomentatorzy napisał(a):gdyby nie był to jakiś obciachowy puchar (NI TO WYŚCIGOWY NI TO SUPER MOTO...) byłoby super... Szkoda chłopaków bo mogli zabłysnąć w porządnych seriach... No ale jak to bywa - pewnie ktoś na tym zarobił że trafili do pucharu <br><hr>Olo<br>Komentatorzy napisał(a):jak ja lubię takich kretynów jak ty...<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):kretyn, nie kretyn na pewno ma racje, że ten puchar to szmira. chłopaki nic z tego nie wyniosą niestety, chyba że któryś wygra całą serię to kase na starty za rok <br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):To pokaż mi w okolicy wyścigi dla młodzieży gdzie można wygrać takie nagrody? Mogę też pokazać się poważnym zespołom. A co niby mają robić w Polsce skoro nie ma kasy na WSS? Wypalać benzynę i dorabiać budkę z szaszłykami w Poznaniu?<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):no widzisz, ty już po polsku. wygrać nagrody, a nie się rozwijać. ile to kosztuje 25 tyś euro plus dojazdy? za taką kasę przelataliby pełny cykl Alpe Adria w Superstock 600, pościgali się z gościami jednak mocniejszymi od nich (co boleśnie pokazały rundy mp), na różnych torach i na sportowym motocyklu, a nie "czymś". i nie mów o teamach, bo do nich trzeba kasę zanosić, a nie mity, że ktoś cię zobaczy i da wszystko....<br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):Nie wydaje mi się abys za 25 tyś Euro objeździł AA, chyba, że nie liczysz motocykla i przygotowania go dobrze do wyścigów, to może byś się zmieścił w tych 25!!! AA kosztuje masę kasy, a odbywa się na torach na których nie ścigają się zawodnicy ME, więc nie poznaliby torów!!! Które rundy wg. Ciebie pokazały boleśnie pokazały, że chłopaki byli słabsi??? Z tego co pamiętam to w Stockach utrzymywali się w czołówce!<br><hr>bbb<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Według mnie tak, ty możesz mieć zupełne inne zdanie! AA kosztuje podobnie co ME, może troszkę mniej, jeżeli chcesz być konkurencyjny i wygrywać, bo trzeba porządnie przygotować motocykl, więc moim zdaniem lepiej pojeździć rok w pucharze KTM, poznawać tory, obserwować wyścigi Superstock i jak się im tylko uda zebrać kasę to w przyszłym roku startować w ME!<br><hr>bbbKomentatorzy napisał(a):gdyby nie był to jakiś obciachowy puchar (NI TO WYŚCIGOWY NI TO SUPER MOTO...) byłoby super... Szkoda chłopaków bo mogli zabłysnąć w porządnych seriach... No ale jak to bywa - pewnie ktoś na tym zarobił że trafili do pucharu <br><hr>Olo<br>Komentatorzy napisał(a):jak ja lubię takich kretynów jak ty...<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):kretyn, nie kretyn na pewno ma racje, że ten puchar to szmira. chłopaki nic z tego nie wyniosą niestety, chyba że któryś wygra całą serię to kase na starty za rok <br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):To pokaż mi w okolicy wyścigi dla młodzieży gdzie można wygrać takie nagrody? Mogę też pokazać się poważnym zespołom. A co niby mają robić w Polsce skoro nie ma kasy na WSS? Wypalać benzynę i dorabiać budkę z szaszłykami w Poznaniu?<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):no widzisz, ty już po polsku. wygrać nagrody, a nie się rozwijać. ile to kosztuje 25 tyś euro plus dojazdy? za taką kasę przelataliby pełny cykl Alpe Adria w Superstock 600, pościgali się z gościami jednak mocniejszymi od nich (co boleśnie pokazały rundy mp), na różnych torach i na sportowym motocyklu, a nie "czymś". i nie mów o teamach, bo do nich trzeba kasę zanosić, a nie mity, że ktoś cię zobaczy i da wszystko....<br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):Nie wydaje mi się abys za 25 tyś Euro objeździł AA, chyba, że nie liczysz motocykla i przygotowania go dobrze do wyścigów, to może byś się zmieścił w tych 25!!! AA kosztuje masę kasy, a odbywa się na torach na których nie ścigają się zawodnicy ME, więc nie poznaliby torów!!! Które rundy wg. Ciebie pokazały boleśnie pokazały, że chłopaki byli słabsi??? Z tego co pamiętam to w Stockach utrzymywali się w czołówce!<br><hr>bbb<br>Komentatorzy napisał(a):to żeby daleko nie szukać runda w Poznaniu gdzie za dużo ludzi się nie zjechało i byli u siebie: Wielebski 5 miejsce, pasek 8. zapoznanie się z torami to jest jedyny argument za tym pucharem, ale czy gra jest warta świeczki?<br><hr>ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nikt nigdzie nie napisał, że jadą ME Stock 600! Poczytaj dokładnie artykuły i zobaczysz ze to były tylko plany, jak zbiorą budżet! Widocznie go nie zebrali i jadą coś innego, proste!<br><hr>bbbKomentatorzy napisał(a):gdyby nie był to jakiś obciachowy puchar (NI TO WYŚCIGOWY NI TO SUPER MOTO...) byłoby super... Szkoda chłopaków bo mogli zabłysnąć w porządnych seriach... No ale jak to bywa - pewnie ktoś na tym zarobił że trafili do pucharu <br><hr>Olo<br>Komentatorzy napisał(a):jak ja lubię takich kretynów jak ty...<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):kretyn, nie kretyn na pewno ma racje, że ten puchar to szmira. chłopaki nic z tego nie wyniosą niestety, chyba że któryś wygra całą serię to kase na starty za rok <br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):To pokaż mi w okolicy wyścigi dla młodzieży gdzie można wygrać takie nagrody? Mogę też pokazać się poważnym zespołom. A co niby mają robić w Polsce skoro nie ma kasy na WSS? Wypalać benzynę i dorabiać budkę z szaszłykami w Poznaniu?<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):no i podstawowa sprawa, co innego dla nich team zapowiadał...., grunt żeby chłpaki byli szczęśliwi, to przecież ich życie nie masze.<br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):A co zapowiadał?<br><hr>.<br>Komentatorzy napisał(a):ME stock 600<br><hr>..<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeden z nich powinien jeździć zamiast Sholtza... ale pewnie niejasne interesiki wzięły górę...<br><hr>Wroom
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sholtz po prostu wyłożył kasę. To takie trudne do zrozumienia? Myslisz że Szkopek sie nie dorzuca do kupki?<br><hr>QbaKomentatorzy napisał(a):Jeden z nich powinien jeździć zamiast Sholtza... ale pewnie niejasne interesiki wzięły górę...<br><hr>Wroom<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a ty adwokat Pana Piaseckiego? piszesz bzdury nie mając dowodów i nie znając faktów<br><hr>WroomKomentatorzy napisał(a):Jeden z nich powinien jeździć zamiast Sholtza... ale pewnie niejasne interesiki wzięły górę...<br><hr>Wroom<br>Komentatorzy napisał(a):Sholtz po prostu wyłożył kasę. To takie trudne do zrozumienia? Myslisz że Szkopek sie nie dorzuca do kupki?<br><hr>Qba<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości