Zobacz wÄ…tek - [PROBLEM] Jazda na ssaniu [BASHAN 200]
NAS Analytics TAG

[PROBLEM] Jazda na ssaniu [BASHAN 200]

Dla fanów czterokołowców
_________

[PROBLEM] Jazda na ssaniu [BASHAN 200]

Postprzez Arojzer » 21/3/2012, 17:33

Więc tak, kiedy jechałem po tatę do pracy, quadem. To mi zgasł no ja mu gaz a on mi zgasł. No i nie chciał i w takim razie zapalić to go na ssaniu odpaliłem, natomiast zapomniałem wyłączyć ssanie i kiedy wrzuciłem 4 bieg to quad mi zgasł( Naciskając gaz ) Jednak przeczyściłem gaźnik, + wydmuchałem gaźnik. No i nadal mi gaśnie. No ale powracając do tematu, jeżeli chcę bo odpalić to już za chiny go nie potrafię odpalić z startera nawet z po pychu klops.
Arojzer
Świeżak

Postprzez Arojzer » 21/3/2012, 18:08

Dodam tyle że już zapalił, jest wszystko ok, ale kiedy wyjadę nim na dwór na łąki i trochę dostanie większych obrotów a po chwili mniejszych to tak jakby się dusi i po chwili gaśnie
Arojzer
Świeżak

Postprzez jacekmotor6 » 5/4/2012, 20:15

może regulacja gaźnika pomoże ?
jacekmotor6
Świeżak

Postprzez AdrianATV » 16/4/2012, 12:15

Hmm , mogą być tego dwie przyczyny , regulacja gaźnika , i sprawdź czy wężyk nie jest zapchany , ponieważ
może coś wlecieć do wężyka i quad wtedy się dusi , dużo widzę masz problemów z Bashanem :) , ja mam Rok , i na razie
nie narzekam + teraz robię mały tuning :) ulepszam go , zdjęcia dodam jak skończę :) Piona ! 3maj się.
Obrazek[/url]
AdrianATV
Świeżak

Postprzez matise07 » 19/4/2012, 17:36

Jezeli to chinski quad moze Ci ssanie nie odbijac sprobuj na luzie dac mu gazu do oporu i Czy Ci przerwie wymij filtr i spojrz na przepustnice jezeli jest nie otwarta calkowicie pobaw sie z ssaniem linka i calym tym czyms od niego. Ja tak mialem i jezdzilem nie wiedzac 2 lata tak a sie dziwilem czemu tak dlugo mi dobrze jezdzi ..... i silnik sie nie psuje jeszcze
matise07
Świeżak

Powrót do Quady

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości

na górê