Kingway Coliber Fartt słabe przyśpieszenie
• Strona 1 z 1
Kingway Coliber Fartt słabe przyśpieszenie
Witam mam problem otóż to mam problem ze skuterem a mianowicie ma strasznie słabe przyśpieszenie do 50 km/h nawet dobrze się rozpędza ale już później to jest masakra.
Jego V-max to 85 km/h. W silniku nic nie było grzebane i nie było w nim blokad. Bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam.
Jego V-max to 85 km/h. W silniku nic nie było grzebane i nie było w nim blokad. Bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam.
- Poland-Samuraj
- Świeżak
wydaje mi sie ze ogolnie 50 tki maja tak ze do jakiegos momentu ladnie sie rozpedzaja a pozniej troche gorzej potrzeba drogi ale nie jestem pewny moze sie myle
Aprilia Rs/Gs
-
motocyklista188 - Bywalec
Najpierw piszesz, że ma słabe przyśpieszenie, a potem, że dobrze się rozpędza, więc w końcu jak jest?
Może na sprzęgle Ci się ślizga? Ściągnij dzwon i zobacz stan okładzin, sprawdź też wariator.
Może na sprzęgle Ci się ślizga? Ściągnij dzwon i zobacz stan okładzin, sprawdź też wariator.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
Właśnie chodzi oto że do 50 KM/H ładnie idzie ale już później żeby się rozpędził do tych 80 km/h to trzeba mu ok do 1 km .
- Poland-Samuraj
- Świeżak
- Poland-Samuraj
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości